Skocz do zawartości
IGNORED

AKG K701 - rozciągnięte linki naciągu

danielloasd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem ze swoimi AKG K701. Otóż rozciągnęły mi sie w nich linki naciągu, które dociskają muszle do uszu. Słuchawki użytkuje juz cztery lata. Jakiś czas temu zauważyłem, że owe linki tak jakby mało napięte są. Teraz jest znacznie gorzej. Czy ktoś z was miał taki problem ze swoimi egzemplarzami ? Ten typ tak ma i to normalne po dłuższym czasie (zużycie) ?

Niby usterka mało poważna tylko wystarczy mocniej ruszyć głową i słuchawki potrafią sie przemieścić. Dołączam zdjęcie. Dziękuje

Mam to samo w swoich K702. Poradziłem sobie wstawiając "piankowe dystansy". Już nie pamiętam z czego je wyciąłem, ale możesz użyć czegokolwiek. Działa wyśmienicie i nie jest widoczne:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.