Skocz do zawartości
IGNORED

Co wybrać wszym zdaniem?

mikiii

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupic jeden z tych amplitunerów i mam dylemat który Yamaha RX-V650 czy HARMAN KARDON AVR-130 czy DENON AVR-1905 ma to być amplityner do kina domowego i czasami do posłuchania myzyczki czy kupować niższy model HK czy wyższy yamach lub denona?

https://www.audiostereo.pl/topic/12513-co-wybra%C4%87-wszym-zdaniem/

Mam do sprzedania ampli Yamahy 640 za 1400zł,jak nówka,kupiony w styczniu tego roku,kolor tytan z aluminiowa gałka głosnosci,czyli wyjatkowa seria:)Powód sprzedazy:wymieniam na wzmak stereo.Jak cos to pisz na gg 4542486.przepraszam innych za to ogłoszenie.

Pozdr

P.S jak masz mozliwosc to posłuchaj tych ampli,ale np denon to trochu nizsza klasa od y6xx.Bardziej 2105.

No moze nie koniec,bo dvd sobie dostawiam,bedzie kino ale w wersji 2.0 :).Decyzja taka a nie inna,pewnie czytałes inne moje wpisy zwiazane z tych tematem,poprostu duzo wiecej słucham niz ogladam.No i inne czynniki które sie tez do tej decyzji przyczyniły.Co nie znaczy sie ze inna osoba zakupujace ten sprzet ma byc nie zadowolona,skoro nie jest tak wymagajaca jak ja.

>elfan< masz rację , całkowicie się z Tobą zgadzam

ja słucham muzyki,radia a filmy moze 3-4 w tygodniu

tak że czasami mi troche żal tej kasy co poszła w KD

Również zastanawiam sie dlaczego tyle w to kasy włozyłem

a tak chciałem nowe Audi A4 - a teraz mogę tylko pomażyć

a było juz całkiem blisko do kupna tego autka

Gość Przemski

(Konto usunięte)

Jeszcze trochę czasu na odłożenie odpowiedniej ilości gotówki i powinienem sobie sprawić wreszcie lepszy emplituner.

Myślę nad Denon 2105 lub H/K 230 (oba w cenie do 2100 zł). Kolumny z jakimi mają zagrać to Wharfedale Diamond 8.3+8.2+8.2+PC10A. Gdy będę miał okazję dłużej posłuchać jakiegoś rozsądnego kompletu nie omieszkam o tym napisać, na razie liczę na opinie i komentarze innych.

Mam Yamahę RX V650 kupiłem po przeczytaniu Miesięcznika AUDIO-VIDEO w którym była testowana z DENONEM AVR 2105 o 5 stówek droższym. DENON zagrał minimalnie lepiej od YAMAHY ale ona biła go pod względem ilości funkcji np

- YPAO ma on więcej możliwości niż w DENONIE

- kompatybilność z głośnikami 4 ohm

- dodatkowe wyjścia na głośniki przednie efektowe ( presence )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.