Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie cd wybrać

jarr

Rekomendowane odpowiedzi

:-))) Myślisz, że jak byśmy nie sprawdzili to będziemy się upierać przy swoim...nie wierzysz? Zapraszamy serdecznie...

Nie wierze - chociaz podaj jakie CD z pułapu 15kzl porownywaliscie ?

:)

Gość

(Konto usunięte)

Nie porównywane w swoim torze bo nie widzę potrzeby...

Słuchane... http://www.audiostereo.pl/high-end%E2%80%99owy-lipiec-w-premium-sound_112890.html

U mnie nie gra gorzej a cieżkie brzmienia dużo lepiej...

Obrazu odpowiem...nie widzę potrzeby porównywania we własnym torze...wystarczy, że słyszę brak różnicy albo znikomą w salonach audio...w kontrolowanych warunkach...np. Premiumsound w Gdańsku...

Po tym "miłym" doświadczeniu i kilku wcześniejszych oraz odsłuchach u kolegi z dużo droższy zestawem nie widzę potrzeby dalszych poszukiwań świętego g...

Pisanie ze blue ray za 80 złotych gra jak CD za 5-15 tysięcy to lekka przesada .Miedzy 5 - a 15 tysięcy jest duża przepaść

Oczywiscie zgadzam sie ze jak jest dobry dobrany zestaw to lepiej zagra niz zestaw za dwa razy tyle a zle złożony

Tyle ze nie gadaj mi takich głupot ze ten twój odtwarzać blureya gra jak CD za 5 czy 15 tysięcy bo to sie mija w celem

Pewnie masz budżetowe klocki wtedy czy podepniesz CD za 15kzl czy odtwarzać bluereya Bedzie dalej tak samo grało bo niestety trzeba mieć klocki na tym samym poziomie zeby wycinając z nich wszytko

Nie muszę sprawdzać u ciebie bo sam wiem jak graja DVD bluereya a wiem jak potrafi zagrać cd za 15kzl

Ty pewnie nie miałeś takiego drogie CD to skąd możesz wiedziec

czemu Cie nerwy ponoszą i błędy robisz , czym Ty się przejmujesz ? zaraz ktoś inny napisze że jego dvd za 15zł lepiej gra niż cd za 50 tyś. No i co z tego niech gra jak milion dolców ............
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Yamaha CD s 2000 porównania do!2 kilowego płaskiego DVD Sony. Brak różnic.

Po tym "miłym" doświadczeniu i kilku wcześniejszych oraz odsłuchach u kolegi z dużo droższy zestawem nie widzę potrzeby dalszych poszukiwań świętego g...

Ja również.

czemu Cie nerwy ponoszą i błędy robisz , czym Ty się przejmujesz ? zaraz ktoś inny napisze że jego dvd za 15zł lepiej gra niż cd za 50 tyś. No i co z tego niech gra jak milion dolców ............

Nerwy mnie nie ponoszą , zastanawiam sie skąd ludzie takie głupoty piszą ze np taki CD ayona zagra tak samo jak DVD za 800 - no ale już nie pisze nic bo masz racje - za tydzień będzie ktos pisał ze amplituner z mediamarkt gra mu jak Accu

Był już taki go twierdził ze jego sprzęty walcuja klocki za 10klz a pózniej na Allegro za 2klz nie mógł spędzać

No ale niech sie cieszą znaleźli hiend w markecie :)))

Gość

(Konto usunięte)

a moja elektronika jak myślisz jakich jest lotów :)

w końcu elektronik z Ciebie..............a lubię grzebać ( przerabiać )

...dyskusja jak zwykle nic nie wnosi...trzeba nas odwiedzić i się przekonać co można zestawić z jakością dźwięku "wysokich lotów"...

Prawda...?

Nerwy mnie nie ponoszą , zastanawiam sie skąd ludzie takie głupoty piszą ze np taki CD ayona zagra tak samo jak DVD za 800 - no ale już nie pisze nic bo masz racje - za tydzień będzie ktos pisał ze amplituner z mediamarkt gra mu jak Accu

Był już taki go twierdził ze jego sprzęty walcuja klocki za 10klz a pózniej na Allegro za 2klz nie mógł spędzać

No ale niech sie cieszą znaleźli hiend w markecie :)))

Jacy ludzie ? pisz dokładnie , bo odpisujesz na mój post a pijesz do kogo ? nikt nie wspominał o tym sprzęcie jaki wymieniłeś ...za dużo czytasz ............

a moja elektronika jak myślisz jakich jest lotów :)

w końcu elektronik z Ciebie..............a lubię grzebać ( przerabiać )

Jest lotów bardzo słabych niestety jak nie możesz wychwycić różnicy miedzy blue rayem a CD do 15kzl . Niestety musisz mieć coś w torze zwalone ze noe słyszycie różnicy - ja ci powiem prawdę - nigdy nie miałeś w domu drogiego CD wiec jak możesz porównywać

...dyskusja jak zwykle nic nie wnosi...trzeba nas odwiedzić i się przekonać co można zestawić z jakością dźwięku "wysokich lotów"...

Prawda...?

Ayona słuchałem , Acu też : ciemno , buła zero rozdzielczości itd

Jacy ludzie ? pisz dokładnie , bo odpisujesz na mój post a pijesz do kogo ? nikt nie wspominał o tym sprzęcie jaki wymieniłeś ...za dużo czytasz ............

Odpowiedziałem ci , dlaczego sie teraz denerwujesz ??

Ayona słuchałem , Acu też : ciemno , buła zero rozdzielczości itd

I co ayon tak samo grał jak blue ray ?

Jest lotów bardzo słabych niestety jak nie możesz wychwycić różnicy miedzy blue rayem a CD do 15kzl . Niestety musisz mieć coś w torze zwalone ze noe słyszycie różnicy - ja ci powiem prawdę - nigdy nie miałeś w domu drogiego CD wiec jak możesz porównywać

noe ......

w domu mam krowę na złotym łańcuchu

Odpowiedziałem ci , dlaczego sie teraz denerwujesz ??

I co ayon tak samo grał jak blue ray ?

gorzej...........smuci mnie to.
Gość

(Konto usunięte)

Szwagier, słuchasz plików...Podeślę Ci dwa takie same pliki...skoro twierdzisz, że sprzęt jest dobry jeżeli potrafisz ropoznać różnicę miedy cd a blurayem...to napewno opiszesz mi dziwęk tych dwóch plików...

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Szwagier, słuchasz plików? Jak nie nagrasz sobie na płytę... Podeślę Ci dwa takie same pliki...skoro twierdzisz, że sprzęt jest dobry jeżeli potrafisz ropoznać różnicę miedy cd a blurayem...to napewno opiszesz mi dziwęk tych dwóch plików...

Chętnie poczytam :)

Szwagier, słuchasz plików? Jak nie nagrasz sobie na płytę... Podeślę Ci dwa takie same pliki...skoro twierdzisz, że sprzęt jest dobry jeżeli potrafisz ropoznać różnicę miedy cd a blurayem...to napewno opiszesz mi dziwęk tych dwóch plików...

Oczywiscie ze wyłapie różnice miedzy CD za 15klz a blue rayem ale co to ma do plików ??

Gość

(Konto usunięte)

Oczywiscie ze wyłapie różnice miedzy CD za 15klz a blue rayem ale co to ma do plików ??

Powinien rónicować nagrania i realizacje...i wszelkiej maści mikroplankton w nagraniach...to co...udostępnić?

Gość

(Konto usunięte)

Nie mam blue ray ani już CD , sprzedałem

Masz fajnego Linna...posłuchasz na nim plików opiszesz, który według Ciebie gra prawidłowo i lepiej dla Ciebie...No chyba Linn za 9kzl i reszta zestawu sobie poradzą z tym zadaniem?

Jedyny hi end to Sony. Im cięższy tym lepszy :) innej odpowiedzi nie otrzymasz. Najlepiej od razu kup od niego soniacza po okazyjnej cenie

Akurat ja mam swoje CD Diy i to doskonałe..............

Masz fajnego Linna...posłuchasz na nim plików opiszesz, który według Ciebie gra prawidłowo i lepiej dla Ciebie...No chyba Linn za 9kzl i reszta zestawu sobie poradzą z tym zadaniem?

No ale to jest porównanie plikow a nie dwóch urządzeń jakim jest blue ray i odtwarzać CD - tam była by różnica tutaj porównuje na jednym stremerze dwa pliki

Akurat ja mam swoje CD Diy i to doskonałe..............

Oczywiscie ze doskonale - pseudo konstruktorzy tak już maja ze bublem sie zachwycają bo nie wiedza jak ma naprawdę sprzęt grać

No ale to jest porównanie plikow a nie dwóch urządzeń jakim jest blue ray i odtwarzać CD - tam była by różnica tutaj porównuje na jednym stremerze dwa pliki

Oczywiscie ze doskonale - pseudo konstruktorzy tak już maja ze bublem sie zachwycają bo nie wiedza jak ma naprawdę sprzęt grać

Wiedzą , wiedzą i śpią spokojnie :)
Gość

(Konto usunięte)

Wytłumacz nam jak ma grać...

W kwestii plików...potwierdzisz klasę swojego Linna...czy nie?

Wytłumacz nam jak ma grać...

W kwestii plików...potwierdzisz klasę swojego Linna...czy nie?

Po co mam potwierdzać coś ? Pliki to nie to samo co płyta CD grana na rożnych odtwarzaczach

Nigdzie nie napisałem ze linn to jakiś wybitny albo wysokiej klasy stremer - kupiłem bo była okazja - gra gorzej niz mój poprzedni CD ale nie sa to duże różnice

Nie wiem do czego zmierzasz z tym porównaniem dwóch plikow ?

Jak kto słuchu ni ma, to różnicy nie usłyszy; a jak nie usłyszy, to szkoda kasy,wystarczy radyjko za 150zł.

Dobry system nie boi się żadnej muzyki. Jeżeli słuchasz muzyki organowej, opery, symfonii lub muzyki chóralnej i ci się podoba, jesteś blisko... Jeżeli słuchasz płyt, których nigdy nie mogłeś wysłuchać w całości a teraz muzyka cię zachwyca, jesteś blisko...

Gość

(Konto usunięte)

Po co mam potwierdzać coś ? Pliki to nie to samo co płyta CD grana na rożnych odtwarzaczach

Nigdzie nie napisałem ze linn to jakiś wybitny albo wysokiej klasy stremer - kupiłem bo była okazja - gra gorzej niz mój poprzedni CD ale nie sa to duże różnice

Nie wiem do czego zmierzasz z tym porównaniem dwóch plikow ?

Porównaj...to Ci później wytłumaczę po co?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.