Skocz do zawartości
IGNORED

amplituner+DVD

jarekdra

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem w prezencie zestaw głośników Philips FB900/00S rocznik 2002 naprawdę nie wiem co to jest warte wiem iż jest to nowy sprzęt /przywieziony z Francji/.Mam prośbę - parę opini co to jest warte - zostawić czy sprzedać, a jeżeli zostawić - to co do nich dokupić tak aby skompletować cały zestaw. Nie mam wielkich wymagań przede wszystkim do oglądania filmów - posiadam TV Panasonica 29 cali.

1Dodam iż /dane techniczne z instrukcji/

1.subwoofer /konstrukcja bez ekranu magnetycznego/ 6,5 technologia

w00x, moc wyjściowa 100 /4OM,DIN/,całkowite

z niekształcenie harmoniczne 10% przy 55Hz, charakterystyka częstotliwościowa 30Hz-180Hz, czułość wejścia 200mVrms/ wartość skuteczna/

2. Głośniki surround -system- 2-drożne, satelitarne impedacja 8 OM, wbudowanegłośniki 3" niskotonowy,18mm CD dome wysokotonowy

3. głośnik środkowy -system-2-drożny,ekranowany,impedacja8OM, wbudowane głośniki 2x3" niskotonowy 18mmCD dome wysokotonowy.

____Chciałbym się zmieścić max. do 2000 /amplituner+odtwarzacz/_____________Pozdrawiam moje gg 117811

https://www.audiostereo.pl/topic/12575-amplitunerdvd/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.