Skocz do zawartości
IGNORED

"stara szopa" czyli co możecie powiedzieć o audio-vintage

Gość passer

Rekomendowane odpowiedzi

Gość passer

(Konto usunięte)

Miałem nadzieję na to, że korzystając z nowych możliwości na Forum uda się w jednym miejscu zgromadzić możliwie weszystkie tematy z tej "dziedziny".

Ale......

Proponuję więc ograniczmy się do pogadania o naszych kolekcjach, ciekawych dawnych nagraniach, sprzętowych zdobyczach idp.

Z audio-vintage jest tak , że z zasady nie gra tak jak bym chciał, ale z zasady wygląda tak jak bym chciał.

Jednak pewnie każdy z nas tak i ja( choć nie jestem fanem staroci) mam swojego ukochanego prawie trzydziestoletniego Philipsa. Pewnego dnia włączam go po dość długim czasie i nic.......cisza... Musielibyście zobaczyć minę gościa w serwisie kiedy daje mu odtwarzacz do rąk i mówię przez zaciśnięte zęby : Ten odtwarzacz jest jak moja dziewczyna jak go zgwałcisz to cię zabiję.

Gość passer

(Konto usunięte)

Dlaczego "stara szopa"?

Usłyszałem kiedyś o projekcie przerobienia starego budynku? gospodarczego na miejsce spotkań ludzi zainteresowanych dźwiękiem, muzyką, audycjami radiowymi... ale również sprzętem vinntage.

cdn.

pisanie na smartfonie jest upierdliwe.. sorry.

Yamaha CR-640 i Goodmans Double Maxim.

Aktualnie gra.

Jest OK.

Nie wiem, czy magnety się łapią do tematu, ale Tandberg 3014A pokazuje miejsce w szeregu moim pozostałym źródłom.

Poza tym, pewnie wszystkie moje sprzęta są w obecnych czasach postrzegane jako "wintydż" ;)

Gość passer

(Konto usunięte)

Teraz to widocznie tylko pliki :).

A tak na serio, widocznie wszystkie tematy są ujęte w tematach klubowych i określonych wątkach tematycznych.

temat "ogólny" vintage jest nieinteresujący. Sądziłem że pojawią się tutaj "opowieści" o ciekawych "odkryciach", " zdobyczach" , ciekawostkach, historii...

Niestety propozycja stworzenia zakładki, w której można byłoby zgromadzić wszystkie dotychczasowe tematy związane z auto-vintage ( wszystko w jednym miejscu) też nie była na tyle interesująca, że nie doczekała się nawet krótkiej odpowiedzi ze strony administracji.

Przyjdzie zrezygnować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.