Skocz do zawartości
IGNORED

Harman Kardon AVR-130 vs. AVR-230

pogiel

Rekomendowane odpowiedzi

Naczytałem się na tym forum, że stereo z amlitunera HK jest zdecydowanie najlepsze z wielkiej trójki (Yamaha, Denon, HK). Ponieważ zależy mi właśnie na dobrym stereo (a nie zamierzam rzegnować z kina!!!), zdecydowałem kupić HK. I tu pojawił się problem... Porównują parametry 130 i 230 wydaje mi się, że nie warto dokładać do droższego modelu. Tymczsem mój TIP twierdzi, że z tą 130 coś jest nie tak (230 to już super, ale o 130 mówi z rezerwą) Macie w tej kwestii jakies doświadzenia? Aha, podłączam do tego B&W serii 600.

https://www.audiostereo.pl/topic/12701-harman-kardon-avr-130-vs-avr-230/

oj , wydaje mi się że warto , a najlepiej pomysleć o modelu

z seri 400 lub nawet 600

co do wyboru firmy to zależy co kto lubi i radzę posłuchac

wszystkich ponieważ nie zawsze co droższe oznacza lepsze

"Naczytałem się na tym forum, że stereo z amlitunera HK jest zdecydowanie najlepsze z wielkiej trójki (Yamaha, Denon, HK). "

to niezłe bzdury sie naczytałes.Jesli brzmienie Ci jego nie odpowiada(np mnie) to na forum moga mu nawet pomnik postawic a i tak bedziesz nie zadowolony.Trzeba sie bardziej uchem swoim kierowac a nie opiniami na forum........bo potem mozesz sie niezle rozczarowac,albo bedziesz miał na tyle szczescie ze trafisz dobrze.Pametaj,wszystkie ampli wymienione prze Ciebie graja dobrze,ale który sie bedzie bardziej podobał to juz indywidualnie trzeba ocenic,nie grupowo.

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.