Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw kolumn M-AUDIO hts 601

mariuszcbr

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda nie słuchałem dokładnie 601 tylko 502 ale wydaje mi się że 502 będą i tak lepze ze względu na swoją konstukcje. Zestaw nie jest ideałem wykonania ma pewne niedokładności a jeśli chodzi o brzmienie to ten którego słuchałem napędzany był Ampli Onkyo i brzmiał naprawdę dużo lepiej niż podobne zestawy w tej cenie jak Eltax Universe czy Jamo 350. jeśli sie dobrze rozejrzyśs to można go złapac na Allegrop za ok 800 PLN bez sw.

stałem sie włascicielem zestawu kolumn M-audio HTS 601 i jestem zadowolony z zakupu ( chyba ;)) . Słuchałem zestawu 501 jest to nizszy model i tez był podłączony do Onkyo i powiem grało to duzo gorzej niż 601 ale róznica może wynikała ze były one podłączone do Denona.

firma zacna (ale raczej w obrębie sprzętu komputerowego), parametry zachęcające, ale czy najlepsze w tej cenie? Oto jest pytanie, sprzęt składany w Chinach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hmm , przejdę się chyba do Euro i spróbuję je trochę odsłuchać,

choć warunki raczej kieprawe , chociaż cena kusi np. na allegro

gościu sprzedaje zestaw co prawda 501 za 850 zł, mam jeszcze

na uwadze zestaw Kody F.51 obecnie w nowej cenie bez suba

za 999 zł , lub Wharfedale Crystal 40 + 10 + center za 1340 zł, i

zrobiło się 500 zika drożej , ale może warto dołożyć , napędzać to

będzie Yamaha RXV - 450 , pokój 21 m, muza raczej dynamiczna ,

rock,metal, itp rzygowiny, no i oczywiście kino.

ja słuchałem M-Audio i grały tak ze mozna było ocenic na jak długo to brzmienie bedzie sie podobac.Ja daje miesiac czasu a potem sprzedaz.Z poczatku zachwyty moga byc ale potem z pewnoscia bedzie inaczej.W tej cenie to tylko Koda i nic wiecej,no chyba ze przeznaczymy na to wiecej pieniazków ale to juz zupełnie inna bajka.

Pozdr

@ Elfan mam pytanie dlaczego napisałeś że dzwiekiem z w-w zestawu można się na początku zachwycić co w nim jest takiego że w ów zachwyt wprowadza i co jest w tym zestawie takiego że dzwięk odbierany z zachwytem po miesiącu nam sie znudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.