Skocz do zawartości
IGNORED

Posiadacze Monitor Audio Bronze B2

Stanley

Rekomendowane odpowiedzi

Przesiadłem się ostatnio z Mission M71 na wspomniane Bronze B2 i odczuwam pewien niedosyt .Miało być lepiej a okazuje się że wcale tak nie jest .

Dlatego zwracam się z prośbą do osób , które mają we własnych systemach lub też miały możliwość dłuższego

odsłuchu B2 o podzielenie się własnymi uwagami .

Chciałbym wiedzieć głównie w jakich systemach i jak grają .

Moje grają z Yamahą CDX 396 (lekko zmodyfikowana) AX 496 okablowanie w całości Black Rodium . A wracając do sedna, w nowych kolumnach najbardziej nie podobają mi się wokale , są jakby wycofane i brak im blasku .

Nie wiem czy to wina systemu (na miszynkach było ok.) , czy moje kolumny są jakieś szczególne . Poza tym są mniej dynamiczne , ale z tego zdawałem sobie sprawę kupując je , i ten fakt mi nie przeszkadza .

Bardzo proszę o wpisy .

Pozdrawiam.

Stanley.

https://www.audiostereo.pl/topic/12751-posiadacze-monitor-audio-bronze-b2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.