Skocz do zawartości
IGNORED

Kino na tannoyach? Warto?

pietrus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chce sobie skompletowac kino domowe. Wybor moj padl na serie tannoy fusion. Zastanawiam sie czy dobrym pomyslem bedzie zlozenie zestawu :

sub m10 + Fusion 2 + Fusion R + Fusion C

Pokoj moj to az 3x3m :) w gre wchodza tylko glosniki podstawkowe gdyz na inne nie ma miejsca. Zdecydowalem sie na tannoye poniewaz mam zamiar kupic ten zestaw ratami tzn. Najpierw Sub + Fusion 2, pozniej ampli KD (obecnie mam ampli stereo) a na koncu tyły i centralny. Planuje kupic pioneera 514 lub yamahe 450. Za caly komplet nie chcial bym przekroczyc sumy 4000zł. Co myslicie o tym zestawie? Czy jest cos innego godnego uwagi w tych cenach? Z gory dzieki za podpowiedzi. Pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/12757-kino-na-tannoyach-warto/

Moje kino oparte jest na serii m i trudno jest mi wypowiedzieć się na temat Twoich planów. Ja jestem zadowolony z tej serii. Odpowiada mi ciepłe i łagodne brzmienie tych skrzynek. Co do suba jeśli chodzi o M sub 10 to możesz mieć problem. Z tego co się orientuje w sklepach znajduje się produkcja sprzed 2-3 lat. Mozna go kupić w dobrej cenie. Ale jest trudno dostępny. Miałem w domu ten model, niestety coś w środku szemrało. Opisałem to w Bocznicy "fatum jakieś"

pozdrawiam.

jacq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.