Skocz do zawartości
IGNORED

ampli w cenie 1100-1400 HELP!!!

bearman79

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie wymienione dotychczas ampli, Pionek koda, Yamaha dyskwalifikuje Denon 1705. Jeszcze lepszy w tej cenie i klasie jest Onkyo 501 (chodzi oczywiście o stereo). W tej cenie można jeszcze dostać HK z poprzedniej serii, ale niestety dzisiaj tylko uzywane do nabycia. Konkludując gdybym był w Twojej (bearman79) sytuacji wybrałbym Harman Kardon..........

PBON,bardzo bym Cie prosił jesli bys napisał jakąś ciekawa recenzje przedstawionych tu ampli.W sumie masz nie małe doświadczenie skoro tak mnie zbeształes ze ja taki amator i nie znam sie na niczym,cos musi w tym byc........Wiec napisz cos od siebie przy okazji bearman79 skorzysta.Tylko nie cos w stylu Pioneer 514 najlepszy ale porównywalnie kilka klocków które słuchałes i ich indywidualne cechy.Jakie sa twoje odczucia i spostrzezenia na te klocki badz moze inne modele które słuchałes a nie zostały tu opisane.

Elfan, PBON nigdy nie napisał, że 514 jest najlepsza. A co do recenzji to wierz mi na słowo, że czytałem już niejedną recenzję PBONa (poza tym forum) i naprawde wykazał się on dużym profesjonalizmem, obiektywizmem i dużą znajomością tematu audio. Jego wiedza daleko wykracza poza twoje Yamachy i Kody.

Pozdrawiam

Do Elfan - Ja nie mam zamiaru tu nikomu narzucać opisów doznań odsłuchowych bo to własna interpretacja każdego użytkownika. Widzisz w przeciwieństwie do Ciebie potrafię czytać i rozumieć to co czytam - facet zadał proste pytanie i chciałby dostać prostą odp (jaki sprzęt?). Nie zadawał tego pytania po to żebyś mógł się tu wykazywać swoją "szeroką" znajomością zagadnienia i dzielił się swoimi najgłębszymi przemyśleniami na temat wyższości Świąt Bożego Narozdzenia nad Wielkanocą oraz filozofią zakupów na Allegro (mimo że wyraźnie powiedział że ta forma zakupów odpada), tylko po to żebyś mu powiedział że to i to, albo tamto i tamto. A ty koleś zaczepiasz każdego kto cokolwiek napisze na temat inny niż Twoja ukochana Yamaha i wdajesz sie w jałowe dyskusje na temat guzika Direct i tego typu dupereli. Widze żeś jakiś niewyżyty i musisz sie pomądrzyć na każdy temat - i oczywiście wiesz wszystko najlepiej bo wszyscy na około sie mylą - Full Profi. Szkoda mi na ciebie przytaczać tu cokolwiek - zresztą mam co robić w ciągu dnia w przeciwieństwie do Ciebie chyba.

"Do Elfan - Ja nie mam zamiaru tu nikomu narzucać opisów doznań odsłuchowych bo to własna interpretacja każdego użytkownika"

nikt tu nie mówi o narzucania swoich preferencji brzmieniowych tylko o podzieleniu sie informacjami.Po to jest forum dyskusyjne,a nie do zbesztania drugiej osoby!Co do tej pory udowodniłes.A poza tym dzieki za odpowiedz,poniwaz juz wiem jaki jestes odłuchany i jak bardzo doswiadczony w sprawach audio...........

P.S a tekstami w stylu:"Twoja ukochana Yamaha" adresowanymi do mnie napewno nie udowodnia ze z ciebie fachura...........

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.