Skocz do zawartości
IGNORED

Klipsch KG 5.2

Bartek Zawiślak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ! :D

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem genialnych kolumn od Klipsch'a - KG 5.2 , które zostały znalezione na strychu nowo kupionego domu :3

Były one na strychu kilka dobrych lat , na szczęście owinięte foliami - niestety myszy się do nich dobrały i poogryzały troszkę gumowe zawieszenie membran wysokotonowych przez co wychodzi lewe powietrze ( sorry wielkie za moją wyrafinowaną pisownię , ale nie znam się zbytnio na kolumnach ;( ) .

Na necie nie dałem rady znaleźć oryginalnych głośników , żeby wymienić , a nie ukrywam zależy mi na tym , ponieważ wg mnie są to naprawdę genialne kolumny ;)

Ma ktoś jakieś namiary na kogoś kto posiada na sprzedaż takie głośniki ? a jak nie to jakie najlepsze były by zamienniki ? Z góry dzięki , pozdrawiam :)

https://www.audiostereo.pl/topic/128771-klipsch-kg-52/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.