Skocz do zawartości
IGNORED

Linn cable K400 Wasze doświadczenia?

Tomkyw

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Kupiłem kabel z tematu i nie mam mozliwosci odsluchu.Moj sprzet to Onkyo Sr605 oraz Jamo 606.

Zalezy mi na analitycznym detaliczny brzmieniu średnicach górach i nienahalnym basie.

1.Proszę o opis charakterystyki tych kabli nie ma zbyt wiele w netcie.

2.Czy możecie je porównać z Melodika biamp purple rain ?

3.Czy moze lepiej wziasc stereo Melodike Sugar Brown lub Monkey Cable Clarity Diamondback?

Lina mogę oddać i kupić któryś z powyższych co o tym sądzicie?

Kabli nie mogę odsłuchać z uwagi na remont.

To po jakiego... kupujesz kable a później pytasz się o opinie?

Nikt Ci nie powróży jak się będzie zachowywał w Twoim systemie.

Poczekaj na koniec remontu i wtedy kupuj,panie

Łokmen Saba

To po jakiego... kupujesz kable a później pytasz się o opinie?

Nikt Ci nie powróży jak się będzie zachowywał w Twoim systemie.

Poczekaj na koniec remontu i wtedy kupuj,panie

Pytam o wasze doświadczenia i opinię nt Linna bo jakoś brak ich w netcie może ktoś miał i korzystał?

Linn bardziej na Wyspach jest popularny czy to okablowanie czy sprzęt Linn'a.

Najlepiej posłuchać samemu,ja tak robię.To co kto napisze bo ma zły humor akurat w niczym nie pomoże.

Łokmen Saba

Linn bardziej na Wyspach jest popularny czy to okablowanie czy sprzęt Linn'a.

Najlepiej posłuchać samemu,ja tak robię.To co kto napisze bo ma zły humor akurat w niczym nie pomoże.

Wiesz rzeczony Monkey też jest brytyjski i jakiś opis znajde bez problemu a nt Linna nic nawet na stronie Linn Polska?

Pisząc o Linnie miałem na myśli,że PL mało kto ma go w domu.Kowalski raczej go nie kupi :)

Druga sprawa mam kable polskiej manufaktury Equilibrium,znasz?Ja też nie znałem,wypożyczyłem i kupiłem.Wcześniej miałem chwalonego Odyssey 2 a złego słowa o nim nie powiem.Dla jednych jest to kabel idealny,wiesz dla mnie też był :)

Więc upieram się przy sprawdzeniu u siebie w systemie ponieważ opinie,opiniami.

Pzdr

Łokmen Saba

Pisząc o Linnie miałem na myśli,że PL mało kto ma go w domu.Kowalski raczej go nie kupi :)

Druga sprawa mam kable polskiej manufaktury Equilibrium,znasz?Ja też nie znałem,wypożyczyłem i kupiłem.Wcześniej miałem chwalonego Odyssey 2 a złego słowa o nim nie powiem.Dla jednych jest to kabel idealny,wiesz dla mnie też był :)

Więc upieram się przy sprawdzeniu u siebie w systemie ponieważ opinie,opiniami.

Pzdr

Rozumiem niestety aby móc go w pełni ocenic musiałbym go przeciąć (mam 1 kawałek 4m) a to wykluczy zwrot.Jaka jest opinia o tych kablach moze ktoś wie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.