Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie monitory zamiast podłogówek b&w 684.

Krysti

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie nie zalezy mi na dudniącym bassie.

Co do wzmaka to rotel niby powinien rozbujac te kolumny.

Moge jeszcze podpiac stara onkyo integre dla sprawdzenia.

Co sadziecie o kolmnach heco metas 701 xt za cene 4300, mogę takie kupic w mojej okolicy?

Jak one by wypadły przy b&w?

Witaj!

Ja ze swojej strony mogę polecić Ci MA gs20 (lub gs60) są obecnie dostępne i jedne i drugie na allegro ale to tak jak koledzy pisali powyżej ryzyko czy spasuje Ci ich brzmienie. Jeżeli jesteś ze śląska to zapraszam do mnie na odsłuch gs20 może akurat Ci spasują?

Witaj!

Ja ze swojej strony mogę polecić Ci MA gs20 (lub gs60) są obecnie dostępne i jedne i drugie na allegro ale to tak jak koledzy pisali powyżej ryzyko czy spasuje Ci ich brzmienie. Jeżeli jesteś ze śląska to zapraszam do mnie na odsłuch gs20 może akurat Ci spasują?

Kolumny już wymienione na Heco metas xt 701, co do dźwięku b&w 684 biją na głowę pod względem bassu, góra bardziej precyzyjna, ogólnie dźwięk bardziej dynamiczny.

To super że zakup się udał. Wiele dobrego ostatnio się słyszy o heco. Muszę sam je kiedyś posłuchać. Pan w sklepie w Katowicach bardzo mi je polecał. Pozdrawiam!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.