Skocz do zawartości
IGNORED

KEF Q4 czy Audio Academy Mimas???

benedick

Rekomendowane odpowiedzi

jak masz podlaczone do tego amplitunerka co na zdjeciu to fakt bassu nie ma !!!!! kef ma bass tylko nie uwypuklony jak wiekszosc mini wiez i slabych kolumn , ja cenie sobie precyzje niz ogrom bassu czysta srednice przestrzenna niezamulona i niemeczaca gore , a to ze wiekszosc jest przyzwyczajona do lejacego sie bassu to juz nie moja wina !!!

Kefy mają bas, tylko są bardzo wymagające jeśli chodzi o resztę toru. Najlepiej widać zmiany manewrując wzmacniaczami. Do moich iQ9 trafiłem ze wzmacniaczem za 8 czy 9 razem. Skończyło się na dość mocnej lampie. Sporo daje okablowanie. Najlepiej unikać srebrzanki. Dobry jest Kimber 4TC.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.