Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tu trochę inna wersja tego modelu. Piękne drewno.

Woofer- polipropylenowy Tonsil GDN 13/40/2

Jako tweetery były montowane zamiennie: Seas lub Tonsil GDWK

https://holthill.com/products/opera-duetto-spicy-italians

Przechwytywanie.PNG

Edytowane przez jurek

Dla miłośników jazzu: Jan Harbeck Quartet płyta Copenhagen Nocturne

4 godziny temu, jurek napisał:

Tu trochę inna wersja tego modelu. Piękne drewno.

Woofer- polipropylenowy Tonsil GDN 13/40/2

Jako tweetery były montowane zamiennie: Seas lub Tonsil GDWK

https://holthill.com/products/opera-duetto-spicy-italians

Przechwytywanie.PNG

śliczne !

Ten zawodnik to ma talent :))))))) Charly Antolini płyta KNOCK out 2000 . Polecam :)))) ps (zaprzyjaźnicie) się ze wszystkimi sąsiadami z okolicy.......

Edytowane przez Kris2024
46 minut temu, pawel k napisał:

Znam znam jedna z moich ulubionych 😉👌👌

Ale tego napewno nie znasz 😉 Kathie Melua- Wonderful Life . Jak kupiłem dwa te kable zasilające to dostałem dostęp do tego utworu 😉 PS Ona jest genialna.....

Edytowane przez Kris2024
27 minut temu, Kris2024 napisał:

Ale tego napewno nie znasz 😉 Kathie Melua- Wonderful Life . Jak kupiłem dwa te kable zasilające to dostałem dostęp do tego utworu 😉 PS Ona jest genialna.....

Znam jest to podwójny album ultimate colletion 😉.Na pełnej wersji Tidal jest prawie że wszystko 🤭😉😀

16 godzin temu, pawel k napisał:

Znam jest to podwójny album ultimate colletion 😉.Na pełnej wersji Tidal jest prawie że wszystko 🤭😉😀

Markusphilippe Plus Bischi płyta Brushed  (przesłuchaj całą płytkę ) 

2 godziny temu, Kris2024 napisał:

Markusphilippe Plus Bischi płyta Brushed  (przesłuchaj całą płytkę ) 

Ten album również znajduje się w moich ulubionych ma niesamowity bas. 😉

5 godzin temu, Kris2024 napisał:

Polecam tę  Divę  Lyn Stanley - płyta Interludes (mój ostatni zakup SACD ) do tej pory stremowałem 

Sprawdziłem z ciekawości i mnie zaciekawiło wstępnie jak zobaczyłem "Whole Lotta Love", a potem odrzuciło jak usłyszałem. Nie trawię takich interpretacji na siłę, zwłaszcza w aranżacjach dotyczących utworów, których charakter jest całkowicie zatracony. Dla mnie to są tzw. tematy z dupy. Ten utwór mógłby mieć dowolny tytuł, a tak jedzie na sławie oryginału nie oferując nic, co by uzasadniało wykorzystanie jego tytułu. 🙂

10 godzin temu, MagneticFields napisał:

Sprawdziłem z ciekawości i mnie zaciekawiło wstępnie jak zobaczyłem "Whole Lotta Love", a potem odrzuciło jak usłyszałem. Nie trawię takich interpretacji na siłę, zwłaszcza w aranżacjach dotyczących utworów, których charakter jest całkowicie zatracony. Dla mnie to są tzw. tematy z dupy. Ten utwór mógłby mieć dowolny tytuł, a tak jedzie na sławie oryginału nie oferując nic, co by uzasadniało wykorzystanie jego tytułu. 🙂

Oczywiście, są gusta i guściki to jest zrozumiałe  i dla każdego coś innego )))) Ja przepadam za tą  artystką inni kochają Zenka  Martyniuka i to jest ok  :))) Ceńmy różnorodność :)))

Edytowane przez Kris2024
  • 2 tygodnie później...

Mam do kolegów pytanie. Na jakich kablach zasilajacych gracie przy wzmacniaczu ?. Ja osobiście  gram na   furotech alfa PS-950 z rodowanymi wtykami. (gra bardzo dobrze na 4 z plusem)  Czy tez macie wrazenie ze pozłacane wtyki zabieraja bas ? Wiem jedno lepsze jest wrogiem dobrego (znowu zaczałem kombinować z marnym skutkiem wydana kasa bez sensu bo te nowe graja gorzej) 

Edytowane przez Kris2024
7 godzin temu, Kris2024 napisał:

Mam do kolegów pytanie. Na jakich kablach zasilajacych gracie przy wzmacniaczu ?. Ja osobiście  gram na   furotech alfa PS-950 z rodowanymi wtykami. (gra bardzo dobrze na 4 z plusem)  Czy tez macie wrazenie ze pozłacane wtyki zabieraja bas ? Wiem jedno lepsze jest wrogiem dobrego (znowu zaczałem kombinować z marnym skutkiem wydana kasa bez sensu bo te nowe graja gorzej) 

ja mam Ricable Power U4P i Viborg'i 502 rodowane (plus 1 kpl złocony) , zasilanie kontroluje Niagara 1200

9 godzin temu, MagneticFields napisał:

A ja mam KEMA-KEUR CEBEC.

Oczywiscie, ze też zagra :))) inaczej jak kazdy kabel...

W dniu 3.02.2025 o 20:30, PG napisał:

ja mam Ricable Power U4P i Viborg'i 502 rodowane (plus 1 kpl złocony) , zasilanie kontroluje Niagara 1200

Czy wzmacniacz tez masz wpięty pod Niagarę ? Czy wzmacniacz masz wpiety bezpośrednio w sieć

Edytowane przez Kris2024
  • 3 tygodnie później...
W dniu 9.02.2025 o 11:55, Kris2024 napisał:

Oczywiscie, ze też zagra :))) inaczej jak kazdy kabel...

Czy wzmacniacz tez masz wpięty pod Niagarę ? Czy wzmacniacz masz wpiety bezpośrednio w sieć

całość systemu wpięta w Niagarę

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.