Skocz do zawartości
IGNORED

Audio do pokoju do 1500zł

Maniek258

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy mam nadzieje ze w dobrym dziale pisze temat, szukam sprzetu audio do mojego pokoju ktory bedzie podłączony głownie pod pc, pod telewizor raz na miesiąc, pokoj 6x3.5m2 prostokąt, zastanawiam sie czy lepiej kupić uzywane/ nowe kino domowe czy jakies kolumny polecicie i pod nie ampli + sub? głównie zalezy mi na fajnym dzwięku i zeby kolumny potrafiły uderzyc basem, nie bardzo sie znam wiec nie wiem czy dobre kolumny beda potrafily uderzyc basem czy potrzebny bedzie dodatkowy sub, aktualnie mam 2 kolumny geniusa 50rms kazda i sub 80w pod komputerem ale to za mało i chciałbym coś więcej zeby fajnie zagrało głównie nastawiam sie na sprzet uzywany bo za 1500 raczej dobrych kolumn i ampli nie znajde chyba ze kino domowe tez fajnie zagra do muzyki lecz o tym malo kto mowi zeby kino fajnie grało do sluchania muzyki. pozdrawiam i dziekuje za pomoc :)

myślałem o takim zestawie -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale czy warte uwagi czy polecicie cos lepszego ?

bo kino domowe znalezc to nie problem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/131014-audio-do-pokoju-do-1500z%C5%82/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.