Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz/Amplituner do 1000zl (Pylon Onyks 30)

Radek Bryła

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam wzmacniacza albo amplitunera do 1000zl.

Planuje rozbudowę w przyszłości mojego sprzętu o dodatkowe głośniki surround i centralny.

Aktualnie mam Pylon Onyks 30.

Znając życie będę miał za jakiś czas inne podłogówki.

Ostatnio miałem Cerwin Vega V-12F + resztę kina domowego. Miałem różne amplitunery, Denon Avr-1910, Denon Avr-1911, Onkyo TX-NR707 bodajże, Yamaha RX-V800 RDS.

Kiedyś miałem również Yamaha ax-730 (świetnie wspominam te czasy - gral z Pylon Sapphire 30).

Na razie mimo wszystko planuje bardziej zostać w stereo. Z tego co pamiętam Denony fajnie spisywały mi się w stereo, ale teraz ceny nagle zostały wywindowane...

Jeszcze pamiętam jak miałem problem sprzedać za 550zl mojego 1911 a teraz około 1000zl..

Onkyo odpada, bo miałem z nim same problemy.

Ciekawi mnie czy jest duża różnica pomiędzy Yamaha AX-730 a 750Rs (wiem, że 750 jest sterowana pilotem).

Może jakiś denon pma tu podejdzie?

Szukam czegoś używanego. Ceny nowych odpadają.

Tak jak wspomniałem, na razie myślę nad Yamaha AX-750RS.

Mozna dorwać w cenie 500zl.

Proszę o pomoc i doradzanie w tym jakże trudnym wyborze... Czekam na wasze propozycje!

Pozdrawiam!

Witam,

ja mam taki problem, że potrzebuje dobry amplituner do kolumn 2x 250w 4-8 ohm. Potrzebuje go podłączyć do komputera telewizora i do konsoli. Mogę wydać w granicach 300-800 zł. Przy dobrym sprzęcie można nagiąć cenę ale fajnie będzie koło 500 zł. Zależy mi na dobrym i głośnym brzmieniu (muzyka różna). Nie koniecznie trzeba wykorzystać pełna moc głośników. Mój pokój to ~30m2. Dobrze by było żeby amplituner posiadał usb i hdmi ale to nie jest wymóg.

Jeśli ktoś będzie w stanie pomóc to będę bardzo wdzięczny już kilka dni siedzę nad wyborem i nic.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-65521-0-69793600-1484947121_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.