Skocz do zawartości
IGNORED

Harman kardon Pm 655vxi czy Art Dj Pre II

wlod55

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Jestem posiadaczem wzmacniacza Harmana Hk 680, niedawno zakupiłem sobie gramofon,Pioneer pl8. Jak wiadomo harman nie posiada wejścia gramofonowego. I mam teraz dylemat czy kupić preamp Art Dj Pre II czy może jakiegoś Harmana z serii pm (655 lub 665, ale tego ostatnio ciężko dostać) Kusi mnie możliwość porównania H/K 655 z moją 680, a przy okazji miałbym preamp. I tu moja prośba o opinie. Czy lepiej zabrzmi Art Dj i HK 680 czy może HK 655 vxi? Miał ktoś mozliwość porównania obu tych wzmacniaczy. Czy preamp w 655 jest lepszy niż Art Dj? A może połączenie przedwzmacniacza w Pm 655 i końcówki HK 680 da ciekawy efekt?

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam Włodek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.