Skocz do zawartości
IGNORED

Odbiornik bluetooth jack a sygnal moc

kamilo9595pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam glosniki jbl xtreme i mozna podpiac tylko dwa glosniki przez funcke jbl connect ( bluetooth automatycznie ) i chce z nadajnika zrobic rozgaleznik na dwa jack ( glosniki aktywne ) i podpiac chce cztery sztuki gdyz podwojny galeznik starczy bo jeden moze sie polaczyc z drugim

dorzeczy : odbiornik ma swoja karte i on bedzie nadawal , jak uzyskac ( taka sama jakosc jak dawal glosnik jako bluetooth nadajnik wlasny jego )

trzeba celowac w bardziej profeske 400zl nadajnik czy 200zl starczy ( zalezy mi na identycznej jakosci i bassow - nawet na 110% dobrze widziany zapas jakosci ponadto mam na mysli dla spokoju ducha )

200zl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

400zl

Ukryta Zawartość

dodam, ze zitegrowana w pc i jack podpiety z glosnikiem, zenada , amatorka, tylko interesuje mnie dobry nadajnik bluetooth ( przenosny ) wiec prosze podpowiadac pod tym kątem tylko

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/131430-odbiornik-bluetooth-jack-a-sygnal-moc/

a i zalezy mi na dobrym sygnale ( nie pisze nigdzie jaki trzeba ) to ktore wybrac mam zeby 100% glosnosci bylo ( nie zacicho jak wprzypadku pc zintegrowana karta z jackiem )

a i czy na odbiorniku ( rozdzielacz czy nie utraci mocy sygnał )? sama moc wzmacniacz glosnikow nie starcza ( do pc jack wpiety nie dal rady sam wzmak w nim ) wiec nie moze byc utraty sygnalu na odbiorniku, czy tak wlasnie bedzie? Pytam bo tego nie wiem jaki sygnal z rozdzielaczem bedzie? tak samo zagraja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.