Skocz do zawartości
IGNORED

Moon wasze doświadczenia...

majer

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Jestem nowy na forum choć na tematyce audio można powiedzieć zjadłem zęby. Chciałem się dowiedzieć jakie są wasze doświadczenia z urządzeniami Moon a z serii Evo? Chciałem je porównać z moimi odczuciami...

pozdro

https://www.audiostereo.pl/topic/131536-moon-wasze-do%C5%9Bwiadczenia/

posiadam integre 700i. Wcześniej miałem okazję poznać mniejszy wzmacniacz 600i. Wzmacniacze bardzo równe, nie faworyzjące żadnego zakresu. 600 i trochę po jąsniejszej stronie, 700i liniowe. Zagrają wszystko, choć nie jest to wyczynowe granie, nastawione ne szybki efekt. Wielka kultura, piekna barwa i przestrzeń i ten spokój, pełna kontrola basu. Dla mnie gdyby nie cena, wzmacniacz bez wad. Jednak jeśli chodzi o jakość wykonania i wygląd to w podobnej cenie nie znalazłem nic lepszego.

Chciałem już wcześniej napisać, ale jakoś czasu zabrakło...rownież odsłuchiwałem 600i i 700i z kolumnami neat ultimatum. Szczegółowe, naturalne granie. Dobra dynamika, bas potężny. Może ciut brakowało mi w nich wypełnienia. Ogólnie bardzo dobre wzmaki tylko, ze za polowe ich ceny można mieć równie dobre (jak nie lepsze) granie. Miałem okazje kupić 600i za bodajrze £2700 kilkumiesięczny w idealnym stanie jakieś dwa lata temu.

Wieza STEREO Technics :)

Chciałem już wcześniej napisać, ale jakoś czasu zabrakło...rownież odsłuchiwałem 600i i 700i z kolumnami neat ultimatum. Szczegółowe, naturalne granie. Dobra dynamika, bas potężny. Może ciut brakowało mi w nich wypełnienia. Ogólnie bardzo dobre wzmaki tylko, ze za polowe ich ceny można mieć równie dobre (jak nie lepsze) granie. Miałem okazje kupić 600i za bodajrze £2700 kilkumiesięczny w idealnym stanie jakieś dwa lata temu.

Myślę, że jednak zbyt odważna ocena. Za połowę ceny 700i czyli ok 30 tys. zł, nie znalazłem niestety nic lepszego. Na pewno oprócz dzwięku sporo sie placi za jakosc wykonania oraz 15 - letnia gwarancję producenta. Sprzęty te uchodzą za bezawaryjne. Jednak bezsprzecznie cena powinna być dużo niższa.

• 1 miesiąc później...

Cześć

Jestem nowy na forum choć na tematyce audio można powiedzieć zjadłem zęby. Chciałem się dowiedzieć jakie są wasze doświadczenia z urządzeniami Moon a z serii Evo? Chciałem je porównać z moimi odczuciami...

pozdro

a może autor wątku coś napisze o swoich spostrzezeniach:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.