Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny i przewód głośnikowy do Primare A30.1+CD Naim X2

strus110

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule. Proszę o jakieś sugestie, wnioski. Przeniosłem sprzęt do innego pokoju, około 19 m kwadr-prostokątny, sprzęt na dłuższym boku, na podłodze panele. Meble: sofy, szafka pod sprzęt, stolik, ściany raczej puste. Muzyka: od poważnej, przez jazz, rock, hard, nawet metal:). Szukam kolumn dynamicznych z mocno osadzonym basem ale nie pozbawionych detaliczności. Na razie korzystam z Dali ikon 7mkII i naprzemiennie Heco aleva 500. Głośnikowy tara labs helix 8, interkonekt naimowski z przejściem na chinch. Dali są detaliczne ale za bardzo krzykliwe, słabawa dynamika i za leki bas. Heco dokładnie odwrotnie. Gdyby je połączyć , to byłoby to , o co mi chodzi:). Próbowałem różnych ustawień, cokołów granitowych, kolców itd . Skutki mizerne. Zapewne tylko wymiana na inne zestawy głośnikowe. Budżet - do 8000-9000. Może jakieś monitory? Raczej używki. myślałem o: Dynaudio- X34, focus 160,140, audience 72 ; Audio physic- Virgo, classic, tempo; Xavian -xn250, giula, giullietta . Oczywiście najpierw odsłuchy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.