Skocz do zawartości
IGNORED

AKG k66 czy to dobry wybor ?

azotox

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie, co myslicie o wyzej wymienioncyh sluchawkach ? Czy oplaca wydac sie 160 zl. na nie ? Czy warto moze cos w tym przedziale cenowym kupic cos innego ? Z tego co ja wiem sa ta sluchawki jak na swoja cene dobre, jednak w opiniach jest calkiem co innego i juz sam nie wiem co robic. Prosze doradzcie :)

dzieki z gory !

https://www.audiostereo.pl/topic/13188-akg-k66-czy-to-dobry-wybor/

Ogolnie nazywajac to rock, chociaz roznej muzyki slucham - oczywiscie podpiete beda do kompa wiec format mp3. Wiadomo za taka cena nie spodziewam sie niewiadomo czego ale chcem miec wygodne! i w miare przyzwoite sluchawki.

Cze

Ja dzis kupilem sobie prawie ze na mikolaja sluchawki tonsil sd 426 Graja po prostu jak na sluchawki za 190 pln rewelacyjnie cieplym pelnym dzwiekiem choc fakt fakatem sa srednio wygodne troche uciskaja w glowe Mam je wlasnie podlaczone do kompa choc Mp3 na nich nie slucham bo dla mnie z definicji ten format gra zle bez problemowo slysze roznice miedzy CD a skompresowanymi plikami nawet jesli pliki sa dobrze skompresowane Te tonsile mam wlasnie okazje porownac do sennheiserow hd 565 ovation dosc drogich nausznikow i naprawde na wyjsciu kompa tonsile nie wiele ustepuja im nawet jak dla mnie maja ladniejsza barwe bo cieplejsza a przy tym nie gubia detali

Polecam Bayerdynamic DT 231. W tych przedzialach cenowych to hit. Sa bardzo muzykalne, muzyka ozywa, ma kolory i kreci. Bas ladnie rozciagniety. Jedyna wada to moze zbyt wyrazna gora pasma ale to da sie zniesc bo naprawde w granicach normy.

Sa to sluchawki zamkniete wiec nie rozpraszaja otoczenia i pozwalaja na koncentracje na muzyce. Baaaaardzo wygodne. Uzywam w pracy czasami godzinami i ... nic :-)

pzdrw

soso

PS

K66 takze sa niezle choc w mojej opinii nie wyrozniaja sie specjalnie. Za to warto w porownaniu do K44 czy K55.

pzdrw

soso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.