Skocz do zawartości
IGNORED

BlackBerry Playbook jako grajek

bolth

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że się zainteresowałem słuchawkami oraz urządzeniem do odtwarzania muzy,wygrzebałem z szafy starego i martwego pod względem supportu Playbooka.

Posiada on Dac WM8994E Wolfson cokolwiek to znaczy a jak gra? wyśmienicie.

Obsługa gapless,wbudowany wzmacniacz słuchawkowy po przez program Neutron Music Player.

Wszystkie fony poległy jakie mam w domu wliczając iphone 5s od córki,co prawda testowałem na szybko ale rezultat mnie zaskoczył.Obronił się tablet Lenovo ThinkPad na win 10 plus foobar ale i tak jest trochę poniżej Jeżynki.

Słchawki mam Sms by 50cent,bez rewelacji ale słychać na nich poprawę dźwięku oraz coś się poprawiło na scenie.

Idąc tym tropem wypożyczę jakieś nauszniki do £200 ceny sklepowej i bardziej się wgłębię w temat.

Ci,którzy mają Playbooka w domu niech kupią program Neutron BB w sklepie w UK koszt £4 czyli na PLN będzie podobnie i sprawdzą sami.

Łokmen Saba

https://www.audiostereo.pl/topic/132597-blackberry-playbook-jako-grajek/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.