Skocz do zawartości
IGNORED

Co zmienić

szpakson

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy później...

Witam panowie, dodam swoje 5 groszy :)

Po pierwsze sam posiadam ampli kupiony w UK bez kartonu i działa już długi czas bez zarzutu ( przechowywanie kartonu wymaga miejsca którego niestety większość mieszkańców w UK nie posiada ze względu na trendy budownictwa ) a zanim zostałem z obecnym miałem okazję zakupić i testować parę innych i każdy był bez kartonu a działał prawidłowo.

Po drugie poza wtyczką to nie ma żadnej różnicy a nawet w przypadku niektórych ampli tak jak Onkyo można kupić sobie EU kabel bo są wymienne i wtedy różnice są żadne.

Po trzecie mieszanie komponentów nie jest niczym dziwnym i niewłaściwym o ile są to pary poza centralką i subem bo to pojedyńcze głośniki :) sam posiadam mieszany zestaw i zanim spasowały mi komponenty pod ucho to przewinęło się parę kompletów, ale ogólnie po to jest mikrofon kalibracyjny żeby dobrać odpowiednie ustawienie dla każdego głośnika.

Jeżeli chodzi o kino domowe to najważniejszym komponentem jest głośnik centralny więc on powinien być priorytetem w systemie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.