Skocz do zawartości
IGNORED

Co one takie podobne...

lolo

Rekomendowane odpowiedzi

... jakaś moda? Czy co? ;-) Spójrzcie na te francuskie wzmacniacze i powiedzcie co one Wam przypominają? Względnie odwrotnie... ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pzdr.

PS Podpowiedzi nie będzie... :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/13656-co-one-takie-podobne/

Bingo... Dla Pana butelka wódy na rudych myszach i japońskie klapki ;-). Gapiłem się i gapiłem. No i sam nie wiem.... dzielenie się pomysłami, branie wzoru z ... czy też inny mechanizm tu zadziałał.

-->> pp

A kto pierwszy wynalazl kolo?

Dla mnie sprawa jest oczywista. Francuz zalozyl swoja strone, a zdaje sie, ze takze firme, w roku 2002. Natomiast wzmacniacze Delta Studio w swoim ksztalcie powstaly w 1999 roku. Nie mam takze watpliwosci ktore sa w bardziej dopracowanej formi.

W okraglaczkach jeszcze lubuje sie pewien Niemiec. Nie pamietam adresu strony.

Ma typowo militarny wyglad, caly metalowy o romieszczeniu elementow podobnych do Francuza.

A jeszcze nie nalezy zapominac o wzmacniaczu sluchawkowym Orfeusz. Skorzystal z czesci kola duzo wczesniej niz ja.

Nie mam jednak watpliwosci, ze trudno byloby w jakimkolwiek przypadku walczyc o prawa autorskie lub pokrewne.

Wzmacniaczy "prostokatnych" o bardzo podobnym ksztalcie, a nawet wykonczeniu jest mnostwo.

W naszym przypadku wazny jest dzwiek, a ksztalt jest uzupelnieniem ekskluzywnosci produktu.

Pragne ta droga zlozyc serdeczne zyczenia Wesolych Swiat oraz wspanialego Nowego Roku.

I jak napisal do mnie Vasa - oby nam caly czas pieknie gralo.

Witold Jaskulowski

PS przepraszam, ale z tego komputerka nie moge wypuscic polskich liter (bylyby tylko krzaczki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.