Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki suboofer I amplituner av do tego zestawu kolumn?

keniol91

Rekomendowane odpowiedzi

Witam własnie zakonczylem kompletacje glosników do mojego kina domowego :) zestaw 5.0 składa się z głośników instalacyjnych B&W centralny cwm Cinema frontów cwm65 i efektowych ccm650 a dzis doszły do mnie sufitowe b&W ccm382 do dolby atmos (dziekuje top hifi Poznań za dobrą promocję:) teraz czas na suboofer i ampli :) prawdopodobnie jeden z trzech onkyo 676, Yamaha v683, denon 2400h i suboofer klipsh 110sw (model z pamięci)

Jedno co Tobie powiem to Denon 2400 za słaby będzie jeśli masz atmosa, on nie posiada też pre out. Ja bym minimum to od serii 4xxx szukał 4200/4300/4400. Sub Velodyne eq12, klipsch rp-112sw minimum.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

No tutaj ciężko będzie z budżetem na takie serie.teraz głośniki podłączyłem na szybko pod ampli denon 3806 i włączając serial Pacyfik bylem zadowolony z gry głośników a grały z subooferem infinity Śub tss 4000

No tutaj ciężko będzie z budżetem na takie serie.teraz głośniki podłączyłem na szybko pod ampli denon 3806 i włączając serial Pacyfik bylem zadowolony z gry głośników a grały z subooferem infinity Śub tss 4000
Ja mam Dali E12F i też nie narzekam. Szczerze bo to jest tak jak coś lepszego usłyszysz to wiesz na czym stoisz. Dużo osób kupuje "marketowe budżetowe" kd i myśli że jest ok. Dopiero na testach w salonie można usłyszeć różnice i czasem warto dodać trochę zł aby mieć radość w stereo i kd. Można też na początek tylko fronty zakupić i amp av i z czasem ulepszać.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Bazą na dziś napewno będą głośniki które opisałem w pierwszym poście :) od tego zaczynam zabawę z kinem domowym :) teraz budżet pozwoli mi na ampli max do 3000zł a suboofer to max 2000zł przewody qed classic 2× 2.5mm 14 zł za metr no chyba ze w podobnej cenie są lepsze.

Bazą na dziś napewno będą głośniki które opisałem w pierwszym poście :) od tego zaczynam zabawę z kinem domowym :) teraz budżet pozwoli mi na ampli max do 3000zł a suboofer to max 2000zł przewody qed classic 2× 2.5mm 14 zł za metr no chyba ze w podobnej cenie są lepsze.
Onkyo 676 lub Marantz 5010 czy nowszy model do 3k powinieneś się zmieścić. Ja bym Marantz szukał, z Denonem 2400 daj sobie spokój, jest po prostu za słaby.

Sub to Dali E12F lub Klipsch RP-112SW jak dobrze poszukać to znajdziesz.

Na fronty przewody proponuje 2x4mm2 i identyczny na central, na tyły już 2.5mm2 a na Atmos 1.5mm2 w zupełności wystarczy bo to tylko efekt. Melodika popatrz, dobre kabelki czy do kolumn czy do suba, sam je mam temu polecam.

Poszukaj sklep S4Home z Oświęcimia, uwierz mi jeśli od nich byś kupił wszytko to dobry rabat byś miał. Nie jeden już kolega z forum zadowolony z ich cen i usług jest

Onkyo 676 lub Marantz 5010 czy nowszy model do 3k powinieneś się zmieścić. Ja bym Marantz szukał, z Denonem 2400 daj sobie spokój, jest po prostu za słaby.

Sub to Dali E12F lub Klipsch RP-112SW jak dobrze poszukać to znajdziesz.

Na fronty przewody proponuje 2x4mm2 i identyczny na central, na tyły już 2.5mm2 a na Atmos 1.5mm2 w zupełności wystarczy bo to tylko efekt. Melodika popatrz, dobre kabelki czy do kolumn czy do suba, sam je mam temu polecam.

Poszukaj sklep S4Home z Oświęcimia, uwierz mi jeśli od nich byś kupił wszytko to dobry rabat byś miał. Nie jeden już kolega z forum zadowolony z ich cen i usług jest

Rowniez potwierdzam. Caly set zakupilem w s4home. Nie od razu rzecz jasna bo wyszedlem poza budzet, najpierw ampli i fronty a po jakims czasie central i tylnie Swietna obsluga, zaufani i niezly rabat otrzymalem. Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.