Skocz do zawartości
IGNORED

PianoCraft a czarna muza.

zenit

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem kupić siostrze na prezent PianoCrafta. Problem w tym, że słucha ona przedewszystkim soul, r'n'b oraz hip-hopu. Czy wieża ta wspomagana ew. prze sub nadaje się do grania tych gatunków czy też wybitnie nie i powinienem pomyśleć o czymś innym? Nie wchodzą w gre żadne duże klocki, wiadomo liczą sie również walory estetyczne :] Chodzi mi o opinie posiadaczy PianoCrafta którzy słuchali na nim np. hip-hopu. Chętnie wysłucham też sugestii dotyczących innych małych, zgrabnych zestawów które mogłyby zastąpić PianoCrafta do 2500zł.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/13955-pianocraft-a-czarna-muza/

Slucham go dwa latka, wprawdzie nie hiphop ale do tego tez sie nada.

Uwazaj tylko na cd, potrafi szumiec, zwrocil tez na to uwage recenzent "hifi i muz". Poza tym b.solidny wzmak i glosniki.

Wersja e400 wychodzi z produkcji a ta z dvd to juz niestety porazka.

Bezpośrednio słuchałem piano craft i sherwood p-333(95r.) z tannoy m2.Dźwięk bardzo podobny,chociaż yamaha zagrała bardziej jasno.Ja bym posłuchał jeszcze sony z etykietką hi fi component.pzdr

Plexar a w ktorym sklepie go sluchales?

Wierz mi, w sklepie to nie to samo co z dotartych kolumn w przygotowanym pokoju.

Owszem na poczatku jest jasno, ale balans zmienia sie gdy glosniki troche popracuja.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.