Skocz do zawartości
IGNORED

Co w miejsce TX8250?

drondon

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na waszym miejscu nie obnażałbym się tak z możliwością "tego testowania na 28 dni" później ktoś kupi "po was" takiego wymiętolonego i będzie żył w świadomości że ma "nówkę" eh...Chcielibyście tak sami?

• 2 miesiące później...
W dniu 13.11.2018 o 23:26, Nikimaj napisał:

Ja na waszym miejscu nie obnażałbym się tak z możliwością "tego testowania na 28 dni" później ktoś kupi "po was" takiego wymiętolonego i będzie żył w świadomości że ma "nówkę" eh...Chcielibyście tak sami?

też nie pochwalam takiego zachowania. nie rób drugiemu tego co tobie nie miłe

W dniu ‎2018‎-‎11‎-‎13 o 23:26, Nikimaj napisał:

Z tego co się orientuję, jest to powszechna praktyka sklepów (przynajmniej tych aktywnych na forum), i tak na prawdę pójście nabywcy na rękę, aby przed wydaniem czasem sporej kwoty, miał możliwość sprawdzenia sprzętu u siebie w domu. Temat poruszany już kilkakrotnie. Sprzęt po zwrotach nie jest sprzedawany jako nowy, i w odpowiednio obniżonej cenie (podobno ;) )

W dniu ‎2018‎-‎11‎-‎09 o 08:09, Arturas napisał:

Ja mam Aurora 1000 i nie ma żadnej krzykliwej góry, gra naturalnie w stronę ciepła, ms 900 krzykliwe? Hmmm pierwsze słyszę :-)

Ostatecznie wymieniłem MS900 na Aurora1000 i w końcu to jest to, czego szukałem. Aurory grają swobodnie, bez wymuszenia już od niskich poziomów głośności. Co do góry - w MS900 naprawdę na dłuższą metę soprany męczyły, w aurorach jest go tyle, ile być powinno, i nie jest to tylko kosmetyczna zmiana

W dniu 27.01.2019 o 06:30, drondon napisał:

Z tego co się orientuję, jest to powszechna praktyka sklepów (przynajmniej tych aktywnych na forum), i tak na prawdę pójście nabywcy na rękę, aby przed wydaniem czasem sporej kwoty, miał możliwość sprawdzenia sprzętu u siebie w domu. Temat poruszany już kilkakrotnie. Sprzęt po zwrotach nie jest sprzedawany jako nowy, i w odpowiednio obniżonej cenie (podobno ;) )

Ostatecznie wymieniłem MS900 na Aurora1000 i w końcu to jest to, czego szukałem. Aurory grają swobodnie, bez wymuszenia już od niskich poziomów głośności. Co do góry - w MS900 naprawdę na dłuższą metę soprany męczyły, w aurorach jest go tyle, ile być powinno, i nie jest to tylko kosmetyczna zmiana

no i kto na tym traci? Dilerzy i Dystrybutorzy. No ale każdy ma sposób na biznes. Ostatnio się dowiedziałem, że  sklepie "Jysk" można oddać produkt (Oby nie był naruszony) -bez limitu czasu!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.