Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w wyborze taniego zestawu stereo

Garibaldi1983

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Prosiłbym forumowiczów w wyborze stosunkowo taniego a dobrego zestawu stereo do domu. Preferencje muzyczne bardzo szerokie (z każdego gatunku muzycznego po trochu). Wiem, że jakość idzie w parze z ceną ale niestety jestem w stanie na takowy zestaw przeznaczyć max. 700zł, odpada również składanie takowego zestawu samemu (ze względu na brak miejsca jak i brak znajomości sprzętu a z używanym różnie bywa). Czego oczekuję na pewno w miarę czystego dźwięku i jako takiego basu. Dodam, że na chwilę obecną do odsłuchu płyt CD używam leciwego Radioodtwarzacza Sony CfD G50 i byłem zadowolony w miarę z dźwięku ale niestety sprzęt zaczyna się sypać i pora poszukać czegoś innego (o podobnej a najlepiej lepsze jakości dźwięku). Na chwilę obecna po głowie chodzą mi dwa zestawy:

1. Głośniki Aktywne np. Edifier np. 1600/1700 + jakieś tani używany odtwarzacz CD

2. Mini wieża Yamaha MCR-B020

Który z zestawów waszym zdaniem lepiej sprawdzi się do słuchania muzyki. Być może zaproponujecie jeszcze coś innego Z góry dzięki za wszelkie porady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.