Skocz do zawartości
IGNORED

CD w rozsądnej cenie (tzn. cena/jakość)

emesze2

Rekomendowane odpowiedzi

Mój zestaw to Usher 6311 i piecyk R-1.5. Cd Denon 655. Jakie Cd możecie polecić w najlepszym stosunku cena/jakość do tego zestawu? Lubię dużo dzwięku, dość szczegółowego, oderwanego od głośników, kultularnego.

Też się zastanawiasz? Na dzień dzisiejszy jeszcze nie odpowiem. Nie mam pre 9 (w planach) i na szybko skleciłem przy pomocy Forumowiczów ustrojstwo do ściszania. Niestety zbyt słabe. W tym tygodniu poprawiam. Słuchałem tylko parę godzin piecyka z również nowymi kolumnami. Kolumny w trakcie wygrzewania. Zakup w przerwie świątecznej. Kolumny grają coraz lepiej na razie na amplitunerze denon. Na piecyku jest jeszcze zbyt głośno. Różnica jednak jest wielka. Bas chycony za buzię... więcej szczegółów itd. Jak będę mógł bardziej regulować dzwięk to wtedy odpowiem więcej. W planach: kable, cd itd ;-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.