Skocz do zawartości
IGNORED

JAKI WYBRAC TANI WZMACNIACZ ????

wixer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

To moj pierwszy temacik. Jak nietrudno sie domyslic jestem tu nowy. CO do spzretu teź jestem poczatkujący...

Obecnie jestem na etapie zakupu wzmacholka i kolumn. Wybor odnosnie kolumn padał na KODY av702 F ale to jeszcze nic pewniego ( jest kilka innych opcji ). Moze sami coś poradzicie do MAX 900 zł. Może byc uzywane ale wolałbym by byłonowe bo mozna wziąsc na raty ...

Teraz przechodzimy do konkretu. Potzrebuje wzmacholka ( Tu na 100 % uzywany ) . Kwota to max 400 zł z małym groszem. Szukam na allegro w w Pń w komisach tylko jakies SONY, STARE TEchnics i Pionki. a tego bym nie chciał.

Myslałem o NADZIE 314 (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) facet spzreda za 400 zł od reki ) ale to troche leciwy spzrecik i bark gniazda słuchawkowego

W opcje wchodzi też PIONEER A-307 R. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) TO juz duzo nowsza konstrukcja i ma w komplecie pilota.

CIekawie wyglada i niedroga jest YAMAHA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) Ale nei wiem jak to bedzie grac A mzoe taki EGZOTYK ... z Sansui albo soundwave ??

Prosze Was bardzo o pomoc. B oTyle juz sie naczytałem i naoglądałem ze nie wiem co robic, Z gory dziekuję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/14167-jaki-wybrac-tani-wzmacniacz/

zapomnaiłem dodać ze pomieszczenie bedzie miało ok 20-25 m/kw. Spzret to bedzie dla moich rodzicow. CZyli muzyka bardziej Diana Krall, Rod Stewart Celine Dion itp. Ale sam tez zanmierzam kozystac z tego spzretu i chciałbym zeby maił nieżłą moc i czył osie ten dźwiek. Słucham Rocka, AMbientu i Progressivu

PS. Wpadło mi jeszcze cos takeigo w oko :http://allegro.pl/show_item.php?item=38562646 ale czy to buie bedzie miał obardzo małej mocy ???

Witamy;-)

Soundwave to nie liga Sansui, powiedzą Ci o tym użytkownicy TU-717;-)

A tak poważnie jak chcesz nowy wzmacniacz to faworytem pewnie będzie Reloop Ha-200 czycóś takiego. Poszukaj na forum było tego trochę a i prasa dobrze się wypowiada.

Powodzenia

Czyli rozumiem że Soundwave odpada a Sansui to z allegro własnei zniknął :-(

No ale gdzie dostac tego Reloop Ha-200. Jest jakis na aukcji ale nie wiem czy to ten model ... :-(

HHmm ciezkie jest zycie "spzretowego prawiczka " ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (Luxman L-210)

Piękna sprawa. Upewnij się tylko że potencjometry nie trzeszczą i że jest w pełni sprawny (tego się nie da naprawić).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (Fisher jakiś) i inne..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do 400 zł to trudno coś fajnego kupić...

Może żeczywiście Luxman, o którym pisze fv,ale ta cena wydaje mi się wysoka- L-210 chodziły na allegro po 250-300 PLN. Lepszy by był już może L-410...

fischer odpada ma zamało wejsc ... z tego co widz eto chyba tylko 2 z czego ejden to gramofon ... Luxmann nib yok iale obsrupany po lewej i prawej stronie. P o2 gie nie ufam jakos takim spzretom zpzred 20-25 latek ... byc mzoe sie mylę. A co o tych co wspominałem ???

Tu jest jakis RELOOP .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale widze ze ma jakies bajery w stylu HYPER BASS i SERROUND ... no takich abjerow to nie maja nawet typowo audiofilskie sprzety :-)

Ukryta Zawartość

Dobar jestem w stanie rzucic 500 zł ... eehhh . jest fajn yAMC 3025a ale koles mimalna ustawił 900 zł!!!!!!!!! No chyba oszalał. Ostatni oposzedł taki za 500 z groszem ... głupi byłem ze go nei brałem ...

No mzoe te antyki są piekne ale jak one grają ... Pzreciezstarsza mnie zabije jak jej cos takiego postawie w salone pod nowym panoramicznym Panasoniciem. Taki zlekka kontrast tylko :-)

Starszej się z pewnościa spodoba:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-)

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.