Skocz do zawartości
IGNORED

Pomóżcie z ustawieniem kolumn...

kordianek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Za porada forumowiczow, doszedlem do wniosku, ze chyba bedzie trzeba poprzestawiac kolumny, szukajac jak najlepszego dzwieki/sceny. Z racji, ze mam dosc zagracony pokoj (moze nie jakos strasznie, ale przesuwanie mebli itd. nalezy raczej do nienajlzejszych prac) to chcialbym sie was poradzic - moze macie doswiadczenie z tak "dziwnymi tworami jaki jest moj pokoj" - nieregularne ksztalny itd. . Pokoj to "moj pokoj dzienny, sypialniany i rozrywkowy" - tzn w nocy spie, w dzien czytam ksiazki, dzialam na komputerze ( z tego wynika ze zalezy mi na dzwieku tak siedzac przy biurku na ktorym stoi komputer, jak i lezac na lozku i czytajac ksiazki). Jestem podatny na wszelkie wasze sugestie co do przestawianie mebli, bo ja jakos nie mam pomyslow.

p.s. Przepraszam za jakosc rysunku, ale robilem go w... paint'cie :-)

Pozdrawiam

Kordian

[obrazekLUKASZ-235721_1.JPG]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolumny zwrocone sa w strone lozka. Tak samo jak monitor stojacy na biurku - krzeslo jest po stronie od biurka, nie od okna. Nie mialem jak tego naniesc bo rysunek stawal sie duzo mniej czytelny.

Aha ... hmmmm ... czyli jednocześnie drogi Kordianku, chciałbyś zjeść cukierka ale zarazem go mieć. Gorąco zachęcam do lektury historii filozofii. A swoją drogą - nie masz pomysłów czy zwykłe lenistowo Cię dopadło ?

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

Ostatecznie ten cukierek moze zostac w pewnym stopniu podzielony, a moze nawet zjedzony? A co do lenistwa to nie da sie ukryc ze nutke prawdy tutaj da sie odnalezc, ale bardziej niz moje wlasne lenistwo w tej walce od dobre brzmienie bez wydawania zlotowek, przeszkadzaja mi rysy na parkiecie po niepotrzebnie przesunietej szafie :-]

W walce o dobre brzmienie, nie ma niepotrzebnie przesuniętych szaf... da się też uniknąć rys na podłodze.

I tak w pewnym okresie czasu bedziesz "musiał" zdobyć wiedzę na temat rozchodzenia się dzwięku i wszelkich zjawisk z tym związanych - bez tego niestety nie da się ustawić dzwięku. Im wczesniej sam zaczniesz rozumieć (przez swoje doświadczenia) ten temat - tym szybciej będziesz miał dobre brzmienie swojego systemu. Sugestie których nie rozumiesz na nic Ci sie nie przydadzą. Stań w miejscu odsłuchowym, klaśnij porzadnie w ręce - i podziel się swoimi wrażeniami na teamt tego co słyszysz - ta tak na początek...

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

no coz... po klasnieciu z miejsca odsluchowego ( lozko ) slyszalny jest bardzo krotki, metaliczny, szorstki poglos, jesli mialbym go probowac zlokalizowac to powiedzialbym ze dochodzi z rogu - miedzy scianami a sufitem z mojej prawej strony, tu przy lozku - nie przy oknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.