Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w wawie kupić TVM Tesla?

AstraF

Rekomendowane odpowiedzi

Nie możesz kupic wysyłkowo?

Mozna dostać w ten sposób Tesle ARN-5614 w Internecie nawet za 34zł. Z wysyłką wyjdzie taniej niż w większości małych sklepów.

Ale i tak polecam Tonsile z membranami polipropylenowymi. Dwa razy droższe ale 10 razy lepsze.

pozdr.

Tu jest link do strony producenta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Ukryta Zawartość

Witam , stary wątek ale nie zaszkodzi go od świeżyć mam pytanie do ludzi którzy posiadają głośniki z allegro od Pana ((( drawex2 ))) .

Dowiedziałem się że te głośniki są nie oryginalne ponoć to jakieś chińskie tandety pytam bo chcę się upewnić zdjęcie mi nic nie mówi bo jest ze strony firmowej Tesli jeżeli ktoś już kupował od tego Pana te głośniczki proszę odpisać mi czy to prawda czy fałsz .

Ukryta Zawartość

Pytam o te głośniki bo mogę kupić nowe skrzynie na basy 226 średnie 150 i sopran Tonsila za 30 złotych w kolorze buk .

Można je kupić z głośnikami za 800 zł jak dla mnie ale wiem że będę wymieniał kable , gąbkę i zwrotnice na nowe a głośniki jak już to dam troszkę lepsze .

Proszę odezwijcie się .

Tesle dostaniecie w tygodniu w firmie Zbyromex na terenie Wolumenu, pawilon z tyłu od strony szkoły i osiedla. Maja dobre ceny. W niedziele Tesle ma gościu w 1 alejce, w środku jej długości od strony ul Kasprowicza, sprzedaje z cieżarówki. Jest to główny importer na Polskę chyba. Ma najlepsze ceny, daje gwarancje i jest miły. Poza tym zna się jak nikt na tych głośnikach i doradzi co trzeba.

Pozdrawiam

Szyba jak już wspomniałem u tego Pana nie ma żadbych szans na "chińszczyznę" - u niego Tesle są na 100 oryginalne bo on osobiście sprowadza je z Czech a nawet na jego zmówienie są robione wersje specjalne, takie po 1000 szt (np nowe fajne głośniczki które mogą zastąpić w konstrukcjach ARN150 - mają one chyba otwór montażowy 0k 115 mm - ogładałem je w tą niedzielę. Czesi robią dla niego też czasem krótkie serie głośników opartych o membramy samochodowe). Nie wiem czy ten Pan nie produkuje kolumn opartych o Tesle.

Czyli co mogę spokojnie zamówić głośniczki u Pana ((( drawex2 ))) bo chcę zamówić 4 sztuki tych 226 z membraną polipropilen .

Jeżeli ktoś ma możliwość wpakowania fotki real tego głośniczka będę wdzięczny .

Pozdrawiam

SZYBA czytaj co piszę proszę ....

Nie pisałem o "drewxie" tylko o gościu z Wolumenu od Tesli. Nie wiem nic o drewxie, może to te same osoby może nie. Podkreślam, ja napisałem Ci o solidnym facecie z WOLUMENU.

ja kupowalem na allegro wlasnie od drawex2 ale nie ten model tylko

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i na pewno byly oryginalne a tak swoja droga za ta cene ciezko bedzie znalezc glosniczek lepiej grajacy

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.