Skocz do zawartości
IGNORED

Ciągle nie zdecydowany

KwasCoNiePamietaHasla

Rekomendowane odpowiedzi

a to moja mała wizja tego jak to trzba zrobić

czincze kabel

----

------- ==================

---- ----

/----------------------------

---- -----/

------- ===================

----

czyli trzeba jeden kabelek z mini-jaka podlaczyc do jenego czincze, a drugi do drogiego, ten 3 ktory co oplata 2 pozostałe podzielic i podlazyc do tych 2 czincze też, zgadza się ?

Kwas ---> ponieważ każdy twój wpis, po czyjejkolwiek propozycji mówi o jakiejś nowej przeszkodzie to albo jesteś kimś kto wkręca ludzi albo... Wszyscy bierzemy udział w programie "Mamy Cię !" Bo normlanie już mi się nie chce wierzyć że masz takie porblemy z czymś tak mało ważnym, poza tym prowokujesz swoimi wpisami i pytaniami do udzielania Ci porad po czym znów wyskakujesz z nowym problemem i tak w koło Macieju... Ja czuję tu podstęp...

Swoją drogą pytanie do Lukara: czy nie byłoby możliwości zweryfikować nazw użytkowników pod kątem nr IP ?Bo przecież każdy ma swój indywidualny nr IP i zmniejszyłaby się dzięi temu liczba ewentualnych wkręcaczy i powielaczy, dynamiczne nr IP przypisują chyba tylko modemy a tych to już raczej jest niewiele... Forum mogło by podnieśc nieco swój poziom ;) Oczywiście zawsze ktoś by wpadł na pomysł że mógłby robić to z pracy bądź z kafejki no ale liczba "wielonickowców" zmniejszyłaby się na pewno...

Bartlomiej, jest forum to kożystam z niego ( zanim spytałem się o tą końcówke to 15min szukałem na google jak to zrobić ale nie znalazłem) a ty zamiast poprostu napisać jaki kabelek z jakim to wymyślasz jakie to trudne o ile prosciej by bylo mi poprostu powiedzic. Mam taki kabel nie potrzebny to po co mam kupowac drugi na allegro skoro wystarczy zmienic końcówke, to jest jakaś prowokacja ? Może sprzedajesz kable na allegro że tak się bulwersujesz, nie wnikam dalej.

p.s. pozdawiam i przepraszam że zaniżam poziom tego forum.

No wkońcu mam Yamaha596 + Elac 105 II. Nie jest źle chociaż myślałem ze bedzie lepiej, przy wiekszej glosnosci czuc fajnie ten bas, a tak to bez wiekszej rewelacji, no ale narazie sluchalem tego z marnym dvd, więc być moze moje odczucia co do tego zestawu troche sie poprawia jak podłacze jakis CD Player. Ogólnie moze być wsumie wynioslo mnie to 1100zł - za nowe kolumny, 1000zł za uzywany wzmaczniacz, 50zł za kabel :). Więc chyba nic lepszego w tej cenie bym nie kupił. Ktos mi napisał aby nie przekrecać głośności powyżej 12 godziny przy słabych kolumnach, i mam takie pytanie - chyba moge słuchac na tyle głośno gdzie zaczyna byc slyuchac jakies trzaski, szumy, czy nawet jak jeszcze tego nie slychac to taka głośnośc jest nie bezpieczna dla kolumn?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.