Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do NAD C320 BEE (h.metal)?

raudio81

Rekomendowane odpowiedzi

=>gonarek

Dzięki za lekcję ogłady. Wyciągnę stosowne wnioski i przy tego typu wpisach jak Twój obiecuję nie tylko być grzeczny ale i podnieść swój poziom edukacji w dyskutowanej materii. Nie chciałem robić dymu dla zasady, po prostu nie lubię gdy ktoś wyżywa się na istotach mniej obeznanych za pomocą czasem trudnej w odbiorze semantyki. Tak na marginesie to nie czuje się expertem w kwestii metalu-przynajmniej od ścięcia długich kłaków(tj. od przeszło 3lat). Obecnie oscyluję w okolicach rocka, jazz-rocka ewentualnie bluesa a tutaj dynamika w obowiązującej legalnie definicji jest bardziej istotna niż w metalu więc możliwe że przeniosłem swoje wyobrażenie o idealnym brzmieniu rockowym na metal który raczej jest jednostajny-generalizując bardzo... Wiem wiem, to w klasyce waga dynamiki w takim ujęciu jest kluczowa...

Pozdrawiam wszytskich. Zwłaszcza tych urażonych... A czy ktoś odpowie mi na pytanie czy Paradigm Monitor 9 nie będą za duże do pomieszczenia 26m2 o wysokości tylko 2m?

• 3 tygodnie później...

Ja slucham glownie metalu w rejonach Judas Priest, Iron Maiden , Iced Earth , Savatage i musze stwierdzic ze NAD jak najbardziej sie nadaje. Ma bas-w polaczeniu z Yamaha CD 496-dosc lekki i szybki, ale mi wlasnie taki sposob prezentacji tej muzyki pasuje. Tzw. wykop jakos mi sie nie widzi. W sumie tez szukam kolumn do takiego zestawienia-NAD-Yamaha-Heavy Metal. pozdrawiam

Aha. W gre wchodze tylko podstawkowe kolumny bo maly pokoj. I najlepiej zamkniete do 1200 PLN. Probuje posluchac Mission m32 ale nie wiem gdzie w Trojmiescie mozna je znalezc. pozdrawiam

popieram kolege duzo ludzi tu szuka pomocy czy to w kupnie czy w innych sprawach i jezeli ktos nie posiada wiedzy rzetelnej lub nie jest pewien tego co pisze to niech sie nie wypowiada bo kiedys ktos bedzie potrzebowal np. wytlumic sobie pokój aby poprawic akustyke pokoju i mu taki elemęt napisze żeby sobie okna wymienil na plastiki bo dzwiekoszczelne są przeciez i poprawi to dynamikę hehe poprawi ale tylko dynamike wydawania kasy na wlasne gwożdzie do trumny LUDZIE TROSZKĘ WYOBRAŻNI !!!!! pozdro

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.