Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

zetrwajcie nieco,dajcie czas na organizację ...sesja na studiach sie zaczyna,robota z kolumnami - mam biedę z czasem,więc proszę o cierpliwość. Muszę obmyślić,co i jak dokładnie,trzeba maila do Rolpha napisać czy mozna zamówić i odebrać osobiście u niego głośniki.

Panowie wpisuję się w tym wątku, jako najodpowiedniejszym dla mojej prośby. Kilka lat temu nie miałem tak dobrze jak wy:) i kupilem 2905/9900+18w8545k u Akustyka. Razem z głośnikami dostałem projekt zwrotnicy.

Chciałbym pobawić się trochę symulacjami innych zwrotek, ale nie mam pomiarówki, żeby zmierzyć spl, fazę, impedancję i jej fazę, jednym słowem nie mam nic. Pan Akustyk niestety nie pomoże, bo jak pisze wyniki pomiarów usuwa. Wiem, że w AC robią też kity na 9900, na 18w8545k nie widziałem. Może ktoś, kto zbiera zamówienia z Audiocomponents może mi pomóc i poprosi Rolpha o możliwie dużo materiałów na temat tych driverów. Przyszło mi do głowy, że może jeszcze zapytam w Akkusie, w razie czego będę wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a co o tym sklepie myslicie? jakos dziwnie tanio...

w kazdym razie skad by nie bylo zamawiane pisze sie na pare wysokotonowcow, zgodnie z rada mc gyvera : Vifa D26TG35, Seas KT25 lub Vifa DX25

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość kaszio

(Konto usunięte)

Witam po dluzszej przerwie w tym watku.

Zdecydowalem sie zlozyc u Rolpha jeszcze jedno zamowienie na glosniki. Bede sciagal to dla swoich 2 znajomych.

Potrzebuje jeszcze ok. max 10 chetnych na glosniki aby we wspolnym zamowieniu wyszlo nie mniej niz 45 szt. Wtedy promocyjne ceny da sie od Rolpha otrzymac.

Jezeli ktos jest chetny wejsc w to zamowienie to prosze sie wpisywac.

Chcialbym aby zasady byly proste. Na jedna osobe nie wiecej niz 4 szt glosnikow. Nie bede rozliczal uczestnikow po kg. za glosniki tak jak robil to Spracejack. Nie chcialbym sie znalesc w takiej sytuacji jak Spacejack ze ktos bedzie zazucal tu na forum brak uczciwosci i jakas chamska pyskowke. Jak mnie nie bedzie na forum to mozna zawsze zadzwionic i sie dowiedziec. Dla zainteresowanych podam tel. Reszte obgadamy na priv z zainteresowanymi osobami. Przed pytaniami ktore chcielibyscie zadac proponuje przeczytac 3 pierwsze strony tego watku i tam powinny byc wszystkie potrzebne informacje.

Ja dla znajomych biore glosniki spod znaku Vifa. Narazie jeszcze dokladnie nie jestem pewien jakie ale to bedzie wiadomo przed napisaniem do Rolpha w sprawie kosztorysu.

Pozdrawiam i czekam na zainteresowanych Tomek

Witam, Wygląda na to, że jestem pierwszy :) Chciałbym sie zapisać na 2 szt. Seas KT27FH831 lub Vifa D27TG45/06 w zależności na który z głośników będzie większy rabat. Pozdrawiam i dzięki za jeszcze jedną szansę :)

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Od razu napisze ze najwiekszy rabat jest na Vifa /scan (20%) perrles (15) i potem glosniki z oferty intertechnika (seas, eton, morel 5%). Oczywiscie wtedy gdy bedzie odpowiednia ilosc glosnikow w zamowieniu.

Pamietajcie : przeczytajcie 4 pierwsze strony tego watku tam jest juz praktycznie wszystko napisane . Sa ceny praktycznie wszystkich glosnikow i inne info dotyczace finansow i samego toku zamawiania przelewania kasy odbioru i wysylek po Polsce.

witam

do kaszio =>

czy mógłbyś się spytać Rolpha o głośnik PLW 128/8 (niemieckie oznaczenie ) lub PL 11WG-09-08 czy ma w ofercie i po ile ( nie ma go na wykazie ) , czy też muszę zrobić to osobiście , bo jestem chętny na 2 szt ale pod warunkiem , że są dostępne.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dodo zapytaj osobiscie Rolpha czy ma takie glosniki i po ile. Zaznacz ze jesli ma to bys zamawial w naszym wspolnym zamowieniu ( 4 juz chyba). Uwzgledniam Ciebie na liscie.

Placek OK. Jestes na liscie. Na priv napisz konkrety.

do kaszio =>

1. Rozmawiałem z Rolphem ma ten PL11WG-09-08 w cenie 35,10 EUR/Szt ( mam nadzieję , że da jakiś upust )

( posiada na składzie 6 szt ) więc nie będzie problemu

Zwracam jednakże uwagę , że po fuzji DST z Timpathy ceny uległy zmianie , proponowałbym spytać się o nowe kwotowania.

kasio >

Pisze sie na 4szt, lub 6szt glosnikow. Prosze, umiesc mnie na liscie. Nie moge jeszcze w tym momencie podac modeli, ponieaz w najblizszych dniach (wstepnie jestem umowiony na niedziele) bede u McGyvera i Grzegorza.

Oni pomoga mi ustalic, co zamowic i po niedzieli zaraz podam. Napisalem: "lub 6 szt glosnikow ", gdybym sie ewentualnie decydowal na jakas konstrukcje 3 drozna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.