Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

>kaszio,

zamawiam następujące głośniki:

- Vifa M18WH08-08 2 sztuki,

- Seas K28F (H881-06) 2 sztuki,

- Seas NOFERRO650 (H1096-06) 2 sztuki

Jak widzisz zmieniłem wybór zasadniczo, "posmakuję" Seasów, 18cm woofer wybieram lepszy, był wcześniej TC18WG, ten jest droższy o 70zł, ale wart ceny, w końcu głośnik zostaje w rodzinie (kolumny dla syna). Co do dobrej kopółki to poczekam na lepsze finanse, posłucham gdziś tego SS D2905/9700, może się zdecyduję.

kaszo -> nie uzywalem forumowego nicka w mailach. adres z ktorego przychodzily to admin@przezmier...

ktos jeszcze oprocz Adama J. chetny do zamowienia wspolnego na Poznan? Kaszio jest tam jeszcze na liscie ktos z Poznania/okolic?

>kaszio i wszyscy zainteresowani

wielkie sorry, że w ostatniej chwili, ale lepiej późno....

rezygnuję z zamówienia w audiocomponents.

przede wszystkim bardzo przepraszam kaszio że robiłem tyle zamieszania (dzięki za cierpliwość), ale właśnie dostałem odpowiedź od kolegi że bez problemu przywiezie mi głośniki ze stanów.

pozdrawiam

Gość kaszio

(Konto usunięte)

OK.

Wykreslilem Cie z listy.

Czekam tylko na wplate od PiotrGD.

Po otrzymaniu kosztow na glosniki M21WO i seas no ferro 650 oraz sls12 wysylam maila do dik, fordave i bogdana z kosztami do zaplaty. Po otrzymaniu kasy przelewam do Rolpha i czekamy na glosniki.

Oj bedzie z tego paleta glosnikow.

kaszio

Prosze o jeszcze troche cierpliwośći.Ten koniec tygodnia mam troche zalatany zawodowo.Dzis niedotarłem żeby wpłacic a jutro z rana wyjeżdzam pod warszawe.Napewno wpłace w sobote.Sorry za przeciaganie ale naprawde mam urwanie głowy.

Przepraszam za zwłoke ale dzis niedotarłem żeby wpłacic pieniadze.Jutro musze pilnie wyjechać na jeden dzień.Wpłace napewno w sobote.Prosze o jeszcze troche cierpliwośći do soboty.Napewno wpłace w sobote.

Przepraszam za zwłoke ale dzis niedotarłem żeby wpłacic pieniadze.Jutro musze pilnie wyjechać na jeden dzień.Wpłace napewno w sobote.Prosze o jeszcze troche cierpliwośći do soboty.Napewno wpłace w sobote.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

PiotrGD spokojnie jesli sie zadeklarowales to ja poczekam . Chcialbym we wtorek miec juz konkretny kosztorys od Rolpha do zaplacenia i w srode przelewam euro do Holandii.

Jesli po otrzymaniu wyceny na te ostatnie modele glosnikow potwierdzicie mi chec zakupu to ja ze swoich pieniedzy zaloze za Was (zeby nieporzebnie nie czekac) a wy mi przelejecie kase.

Kaszio oferta jak najbardziej poważna (pół wypłaty :-( .Głośniczki to vifa PL 18 WO 09-08 2sztuki seas KT 27F (nr.kat.h 831) 2 sztuki. Jeżeli mogę pomóc w dystrybucji to mieszkam w połowie drogi między Katowicami a Krakowem dokładnie zjazd z autostrady w Chrzanowie, więc część może być do odbioru u mnie.

kaszio

Pieniadze wpłaciłem w sobote.Kwota 403zl tak jak policzyłeś.Sprawdz konto w poniedziałek.To byłbym ostatni i masz komplet. Miłego zamawiania naszych głosniczków.

kaszio

Jeszcze jedna istotna zmiana(sory).

Zamiast Seas 27TDFC/TV (H1210) ---> biorę Seas 27TBFC/G (H1212) ,tak jak było pierwotnie.

Gdyby cena M21WO 39-08 była znacznie wyższa niż (stara) 47.6 w jego miejsce birę M18-WH 08-08.

Pozdr.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Styppah mozesz do mnie napisac maila z przypomnieniem jakie glosniki zamowieles i adresem zebym mogl Ci dokladnie skojazyc.

Ciezko mi to wszystko objac bo nick z forum nie pokrywa sie w mailach i do tego jeszcze dochodzi nazwisko.

Potem napisze jeszcze cos wiecej teraz nie mam czasu.

Zaczekajcie do popoludnia

Witam.

Wiem, że to nie jest odpowiednie miejsce na ogłoszenia, ale może kogoś to zainteresuje.

Pod koniec sierpnia wyjeżdżam do Irlandii prawdopodobnie na stałe. Ponieważ sam wyjazd wiąże się z pewnymi kosztami, jestem zmuszony sprzedać co nieco z domu. W poprzednim zamówieniu kupiłem głośniki Scan Speaka i chcę się ich pozbyć. Są praktycznie nieużywane bo dopiero parę dni temu McGyver przysłał mi do nich zwrotnice, tak więc głośniki przez ten cały czas leżały sobie w kartonikach. Teraz są podłączone "na skrętkę" tak więc lutownicy nawet nie widziały. Oddam po cenie z Audiocomponents TYLKO W KOMPLECIE a gratisowo dorzucę McGyverowe zwrotki do tych głośników, które tez swoje kosztowały. Nie powiem tutaj dokładnie ile bo nie wiem czy Adam by sobie tego życzył, ale powiem, że... dość sporo ;-)

Jakby ktoś z Was reflektował to kontakt i szczegóły tylko na priva ([email protected] lub GG 9246226)

a głośniki to:

D2905/9700 x 2szt

18W/8535-00 x 2szt

21W/8555-00 x 2szt

Dodam, że sprawa jest dość pilna...

Pozdrawiam i sorki za off topic ;-))

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość kaszio

(Konto usunięte)

I ostatnie ceny na glosniki na jakie czekalismy.

Dear Roman and Tomek,

enclosed the missing prices:

830667 SLS-213 36.95

830669 SLS-315 44.45

PL11WG-09/08 35.90

M21WO-39/08 50.60

NOFERRO650 36.05

no ferro 900 28.40

PL18WO-09/08 54.82

MW-144 57.55

MDT-32S 44.40

Normally most parts are on stock, but we receive every two weeks

a delivery from Germany, and every three weeks a delivery from

Denmark, so that would be the maximum waiting time.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dodo doplac jak bedziesz mogl. Licze ze nie bedzie z tym problemu wiec zakladam za Ciebie kase.

Do wszystkich osob (3 osoby) poscilem przed chwila kosztorysy.

Salmo doplac 10 Euro (korekty juz nanioslem).

fordave prosze o szybkie potwierdzenie kiedy wplacisz kase. Dik tez.

Chce sie jak najszybciej pozbyc tej kasy i przelac ja Rolphowi.

Jesli mi potwierdzicie wplaty to jutro postaram sie miec juz pelny kosztorys a w czwartek przelewam kase.

do kaszio =>

problemów pieniężnych żadnych gorzej z czasem , bo tego ostatnio strasznie mi brakuje

postaram się jak najszybciej trafić do ING Bank , a tak przy okazji potwierdził ci Rolph cenny na te cewki i BX , które wyspecyfikowałem ??

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Tych glosnikow brakuje na dzien dzisiejszy. Beda za 10 dni. Wiec widac ze przesylka z Holandji moze wyjsc cos za ok. 2 tyg.

Tych glosnikow brakuje , ale beda za 10 dni

Eton SD19 2

Vifa PL27TG-35-06 2

Morel MW 144 2

Morel MDT32 S 4

Seas KT28F 6

Seas KT27TBFC/G (H1212) 2

Peerless (812978) DT-100 5

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dik, salmo, dodo wszystko OK. Kasa wplynela.

Czekam na wplywy od STmaniak i fordave.

Zeby nie czekac niepotrzebnie wyslalem juz do Rolpha spis z konkretnym zamowieniem (91 szt glosnikow=paleta)

Jesli jutro dostane wycene i bedzie sie wszystko zgadzac tak jak mi to wyszlo to w piatek przelewam kase do Holandii.

Jesli przelewy od tych dwoch osob nie dojda do piatku to ja zaloze ze swojej kasy ale mysle ze wszystko bedzie ok.

I i potem to juz tylko czekamy na glosniki.

Co rozprowadzenia glosnikow po Polsce. Nie wiem czy wszyscy o tym wiedza poniewaz w zamowieniu biora udzial chyba forumowicze ktorzy pierwszy raz biora udzial w takim zamowieniu to chcialbym przypomniec ze koszty transportu spadaja na odbiorce.

Wysylka kurierem.

Ja ze swej strony moge sie zadeklarowac ze kursuje na trasie katowickiej Warszawa-Radomsko wiec moge podzucic w tych okolicach.

Jesli chodzi o Trojmiasto to pod koniec lipca tez tam bede sie wybieral. Ktos sie oferowal na slasku.

Wiem ze do Poznania idzie paczka. Duzo glosnikow zostaje w Wawie.

Moze niech kazdy rzuci na forum z jakich czesci Polski pochodzi i moze uda sie jeszcze to jakos mniejszymi kosztami rozwiesc po Polsce.

Aha a jak Trojmiasto to oczywiscie trasa Wawa Gdansk

To chyba narazie tyle odemnie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.