Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

>>>magazynier jak tylko przyjda glosniki to od razu jade do goscia aby robil podfrezowania i musle ze w 3 dni da rade to zrobic.

Jesli chcialbys zobaczyc online kolumny to po prostu przyjedz po odbior swoich troche pozniej niz od razu jak tylko dostane.

Mysle ze przed Swietami beda juz u mnie ladnie grac.

>>>SpeaceJack jak juz zaczniesz liczyc te kg. dla kazdej osoby osobno to juz widze jak zmieni sie mina osoba ktore biora te duze perlesy sls12 i 10. Juz oplacalnosc troche spadnie. Ale zycze powodzenia w realizacji kolejnego zamowienia od Rolpha.

Jak dostaniesz przesylke to wklej pare fotek jak wygladala ilosc glosnikow.

Pozdrawiam

SpaceJack jedyne co znalazłem na temat wagi Peerlessa:

XXLS12 - 6,7kg , Slave - 1,2kg , XLS10 6,5kg , SLS10 2,8kg , kopółka - 0,5 kg

to są wagi które zmierzył Paweł(z forum DIY) osobiście kiedy przyszło do niego zamówienie.

Fajnie gdyby zamówienie przyszło przed świętami.

I ważna sprawa: nie wiem czy to jest potwierdzone ale warto jeśłi wspomnisz że jesteś z forum Lukara co moze zaowocowac dodatkowa zniżką z racji że to już nie I-sze zamówienie:)

Pozdrawiam i czekam na jakieś kwoty i terminy ad wpłat.

Przyszly ceny od Rolpha,

Wszystko jest na stronie (zakladki na dole strony), czekam na potwierdzenia od was odnosnie zamowien:

czyli: kto, co i kiedy (teraz czy za 2tygodnie+)

prosze zdeklarujcie sie kiedy jestescie gotowi zamawiac, im wiecej nas bedzie tym wiekszy upust ale

proponuje zalozyc 10% tak abysmy w miare stabilnie mogli przyjac ceny koncowe.

jezeli ktos potrzebuje fakture VAT - prosze mnie poinformowac

jesli chodzi o koszty przesylki w Polsce, czy jestescie w stanie mi przyblizyc ten temat?

-> dodo - tak, cos sie nie zgadza w podsumowaniu, sprawdze potem

->McGyver - co do Vifa Logic odpowiedz byla taka: the Logic line is only sold in large quantities (pallets) to

industrial customers, therefore i cannot offer it to you as sole loudspeakers.

a do diabła z tym ... zmiana planów :P ,na 100% biorę

2x DX25SG-05-04 (wersja ekranowana magnetycznie) 22.05 Euro

2x M18WH08/08 38.96 Euro

Proszę napisać co z pieniędzmi,tj do kiedy wpłata i na jakie konto .

Prosiłbym także o podanie plus minus terminu kiedy będzie zamówienie.

Pozdrawiam

Spacejack, czy udało Ci sie może zdobyć od Rolpha cały cennik SEASA? Jeżeli to pytanie juz było to przepraszam, chwilowo nie miałem czasu przelecieć przez cały wątek. Zastanawiam sie nad Seasem WP171NP * 2 i KT28F * 2.

We wstępnych szacunkach zakłądam cenę z katalogu IT -30%, dobre założenie?

>spacejack

1. Czy ceny, które podajesz na swojej stronie to są ceny końcowe do zapłacenia, czy też coś jeszcze trzeba doliczyć. Nic nie wiemy czy zawieraja już upust i VAT.

2. Masz błędy w zakładce "cennik+podsumowania" brak tam głośników M18WH-08-08 za to masz 2 razy XT18WH.

3. czy masz ceny całej oferty Rolpha jak proponował Lutek czy tylko te co na stronie? Jeśli masz więcej to ich tam podaj żeby było wiadomo z czego można wybierać.

4. Interesują mnie ceny Seas Noferro 600, Noferro 900, SS 18W8545-00, SS2905/9500, Vifa PL18WO-09-08, Morel MDT32, DMS29, DMS32. Jeśli masz je do proszę o ich dopisanie.

>Spacejacek

Z tego co widzę to ceny podane na twojej stronce są zgodne z cenami z pierwszej strony tego wątku. Mógłbyś potwierdzić cene Vify M18WH08/08 - 38.96 (nie widzę go w tabelce).

Jeśli chodzi o termin zamówienia to jestem w tym względzie elastyczny - ta jak będzie pasowało reszcie.

> spacejack - jarekt dobrze gada, jeżeli nie masz czasu to daj znać - wyślę ogólne zapytanie do Rolpha na SEASA, ETONA i MORELA. Ceny D-S-T są znane z początku wątku. Nie chcę sie wcinac ani mieszac Rolphowi ale w razie czego mogę cos do niego naskrobać.

Witam

Ja bylbym chetny na Vifa M18WH 08-08 - 2 szt, + Morel MDT29 lub Vifa D25AG-35-06 - 2szt sam jeszcze nie wiem jaka wysokotonowka, moze mi doradzicie? Ile mniej wiecej wynosilaby przesylka podzielona na tyle osob?

Pozdrawiam

Zmieniam SLS -10 na SLS -12

Dla mnie najlepiej bylo by gdyby zamowienie poszlo w przyszlym tygodniu. Ale dostosuje sie do wiekszosci. Trzeba pamietac ze potem z min. tydzien trzeba bedzie czekac az dostaniemy zabawki. :)

ile zapłacę za przesyłkę 12 sls" x2 sztuki i dt 100 dwie sztuki z moich wyliczen zapłacę koło 500zł czy dobrze licze???????????????

proszę o pomoc dokładne wyliczenie bo wtedy będę wiedział ile zamówic.

moi e mail

[email protected]

hello

chcialbym zamowic z Wami Vife DX25TG-05-04 x2

takze prosze mnie wpisac na liste, gdzie przeslac kaske i ile.

jestem z Trojmiasta, wiec moge osobiscie odebrac i dac kase (pisze w imieniu kolegi)

Co do pelnego cennika to Rolph odmowil mi piszac tak:

At this moment it's almost impossible to give you an accurate list

because of a merge between DST (Vifa/Scan-Speak/Peerless) and

Tymphany (Klipsch/Jamo) which has a direct result on the price-

structure of the DST drivers.

So (for this moment) please let me know in what loudspeakers you're

interested in and I'll send you the requested quotation.

We can supply you also from stock with Eton, Morel, Seas and Excel.

Ile z tego prawdy a ile zagrywki handlowej - nie wiem, jednak odpowiada na pytania konkretne.

Widzialem w watku wczesniej ceny innych glosnikow otrzymane od niego. Mam taki plan aby wszystkie poprzednio-zebrane ceny i wszytskie te ktore zbieramy teraz umiescic na stronie.

W ten sposob bedziemy mieli jednen wykaz cen na wlasne potrzeby. Nie trzeba sie bedzie przewijac po dziesiatkach wiadomosci.

Co uwazacie? Jezeli ktos chcialby aktywnie uczestniczyc moglibysmy wspolnie edytowac taka liste.

->jarekt:

jestem z Gdyni jak juz pisalem wczesniej

>1. Czy ceny, które podajesz na swojej stronie to są ceny końcowe do zapłacenia, czy też coś jeszcze trzeba >doliczyć. Nic nie wiemy czy zawieraja już upust i VAT.

ceny sa cenami "poczatkowymi" - podanymi przez audiocomponents. nie ma sensu kalkulowania ceny koncowej do czasu kiedy nie wiemy kto, ile i czego zamawia. na trzeciej zakladce znajdziesz ceny trasportu, wysokosc VAT, informacje o upuscie. Do cen koncowych dojdziemy za pare dni. Stay tuned!

>2. Masz błędy w zakładce "cennik+podsumowania" brak tam głośników M18WH-08-08 za to masz 2 razy >XT18WH.

wiem, posprzatam w weekend

>3. czy masz ceny całej oferty Rolpha jak proponował Lutek czy tylko te co na stronie? Jeśli masz więcej to ich ?>tam podaj żeby było wiadomo z czego można wybierać.

patrz wyzej, podaj co Cie jeszcze interesuje, pozbieramy wszystkie ceny... :)

>4. Interesują mnie ceny Seas Noferro 600, Noferro 900, SS 18W8545-00, SS2905/9500, Vifa PL18WO-09-08, >Morel MDT32, DMS29, DMS32. Jeśli masz je do proszę o ich dopisanie.

to juz wiem, dopiszemy, sprawdzimy

jeszcze raz:

->krzysztof_s

>Z tego co widzę to ceny podane na twojej stronce są zgodne z cenami z pierwszej strony tego wątku. Mógłbyś >potwierdzić cene Vify M18WH08/08 - 38.96 (nie widzę go w tabelce).

Jest wpis w tabelce i cena ta sama!

>Spacejck! Sorry za zamieszanie jakie wprowadziłem, ale Advocat (na Lukarze) i Juristi (na DYI) to ta sama osoba, czyli ja. Tak więc zamówienie moje obejmuje JEDEN ZESTAW w postaci: 2 szt Vifa D27TG 45/06, 2szt Vifa M18WH08-08. Zatem zamówienie od "Juristi" mozesz usunąć. Co do terminów płatności- jestem już gotów. Pozdro

SpaceJack ->Potwierdzam sls10 wpłatę mogę robić od zaraz.

P.S. kto jest z Warszawy z kim mozna by sie ustawić ad przesyłki która by przyszła od SpaceJacka z Gdyni.Może ktoś ma możliwośc transportu głosniczków do Wawy ??

Witam, byc może dołącze się do Waszego zamowienia, tylko mam 2 pytania;

-odnosnie cen z intertechnika,- W audiocomponents są one o 30% niższe, ale trzeba dodac jeszcze 19% vat?

-odnosnie mojego zamowienia,- interesują mnie głosniki do samochodu: peerles C130IP/4 oraz HA80 lub 53NDT.

Czy ktos z Was mogłby wysłac maila z zapytaniem o ceny głosnikow peerlesa przeznaczonych do auta?

Sam bym to zrobił, lecz nie bardzo znam angielski :( Będę wdzięczny :)

Co do zamowienia, to jeszcze się nie deklaruję, bo nie wiem czy będzie mnie stac.

Pozdrawiam

Więc ja się piszę na usługę transportu 3miasto-Wawa.

A teraz podsumowanie: vifę XT18WH zamawiałem ja dwie i WarrioR dwie sztuki, a jest ich w podsumowaniu 2x4=8. Chyba za dużo Ci wyszło....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.