Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Wlasnie przed chwila wrocilem z wolumenu i mam juz cewki. Naprawde dobrze wygladaja. Kondy ostatio udalo mi sie kupic janzen wiec jak na poczatek do dosc dobre komponenty.

Kolumny bede zasilal swoim Luxmanem a451 no i oczywiscie do prawdziwych odsluchow podlaczam gainclona.

Wiec jesli chcesz zobaczyc moje kolumny i jak graja z gainclonem to zapraszam jak tylko odbiore skrzynki i w domu podlacze zwrotnice.

Scan-Speak D2905/9700-00 -2szt.

Scan-Speak 18W/8535-00 -2szt.

Scan-Speak 21W/8555-00 -2szt.

Potwierdzam i pozdrawiam.

[email protected]

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

ja chcę sisę dowiedeziec czy zakup 2 sls 12" i dwóch perlesów dt 100 wyjdzie do 550zł Jak tak to zamówie. prosze o odop za głośniki wyjdzie mniej jak 500zł a czy w 50zł zmieszcze się w przesyłce.

prosze o odpowiedż bo nie wiem.

->tomekf77

"ok" oznacza ze dostalem potwierdzenie woli zakupu.

poczekam do jutra na potwierdzenia, zrobie aktualizacje

wtedy potwierdze koszty przesylki i we wtorek podam numer konta oraz kwoty

Widzę że to ostatni dzwonek.Zamawiam : D2010/8513-00 -2 szt. D2905/9500-00 -2 szt. 18W8535-00 -2 szt. 21W8555-00 -2 szt. M18WH08/08 -2 szt. Brałem udział w pierwszej akcji,na drugą nie zdążyłem.Czas zbudować coś większego.

AWARIA

Ja studiuje w Krakowie wiec tam mozna paczke wyslac,mogę w Kraku odebrać swoje glosniki.

Chce tak Was poinformować ,że lipcu na 100% jadę osobiście do Rolpha po glosniki,więc jak chcecie glosniki z niskimi kosztami transportu to ....wiecie :)

Pozdrawiam

SPACE JACK

prosilbym Cię o wymianę 2x Vify DX ekranowanej na 2szt D27TG45-06 ...a zbuduję sobie klona Ostinato ,zobaczymy co ta Esa tam narobila :)

ps.ale masz przegichane ,nie? caly czas ktoś coś zmiemia ;)

--> Spacejack

Zamawiam:

PeerlessSLS12 (830669) - dwie sztuki

Vifa D27TG-35-06 - - dwie sztuki

W zestawieniu zamówionych głośników na twojej stronie występuje wysokotonowiec Vify D27TG 45/06, w katalogu vify www.d-s-t. taki głośnik nie występuje czy to nie pomyłka ? Chciałbym się dopasować do zamówienia tak aby zwiększyć ilość zamawianych identycznych głośników.

Jankas

gipsy2 jeśli nic się nie zmieni to pisałbym się na lipiec chyba, że wcześniej sam będę w Holandii.

Gdzie Rolph ma siedzibę?

A jeśli sam nie pojadę to na lipiec chciałbym dopisać się wstępnie na dwie Vify XT18WH i dwa Seasy KT27.

Teraz nie mogę dopisać się z przyczyn finansowych i zawodowych.

popieram propozycję

proponuję termin , piątek 18-03-2005 , po tym terminie Spacejacek wysyła do wszystkich , którzy zamówili głośniki listę z prośbą o potwierdzenie ( bezpośrednio kontakt e-mailowy )

Tak uzyskane potwierdzenia ( potwierdzenia najpóźniej do np. 23-03-2005 ) tworzą listę zakupów , którą wysyłasz do rolpha no i dalej

Od piątku żadnych nowych zamówień nie ma sensu uskuteczniać bo tylko powiększy się chaos organizacyjny

P.S.

Panowie prośba do wszystkich , potraktujcie sprawę poważnie , tak jak przy drugiej edycji ( kaszio ) , niektórym z nas zależy i na czasie i na solidnym załatwieniu sprawy.

Pytania czy zmieszczę się w tylu a tylu PLN są co najmniej nieprzemyślane , chociażby z powodu tego , że płacimy w EUR , a kursy walutowe się zmieniają

Proponuję niezorientowanym przeczytać cały wątek , wtedy będą miały lepszy obraz sytuacji

Proponuję od razu ustalić również , iż przelewać będziemy albo w PLN albo w EUR pieniądze do Spacejacka - co uniknie dalszych nieporozumień

To na tyle

=> Spacejacka z tego co się orientowałem , tylko ING Bank pozwalał , na przelewanie kwot EUR na konto walutowe bez opłat i prowizji , sprawdź więc jakie masz możliwości założenia takiego walutowego konta i ING , ułatwiłoby to sprawę przelewów , gdybyśmy decydowali się na EUR

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.