Skocz do zawartości
IGNORED

wroclaw (kupno kolumn) adres

baq85

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zna ktoś sklepy które warto odwiedzić we wrocławiu (lub okolic) (mieszkam na prowincji dlatego sie pytam we wrocławiu jestem częściej niż w innych dużych miastach) - sklepy gdzie oczywiście można przetestować kolumny ? (m.in kef; acoustic, acoustic energy, epos i inne ktorych nie można ominąć przy odsluchach przed kupnem?)

https://www.audiostereo.pl/topic/14489-wroclaw-kupno-kolumn-adres/

W Visatex nie można chwalić Rotela : )

Zalecane są natomiast pochwały pod adresem Creek-a (z czym się zgadzam choć A50iR jest za drogi) oraz Castli (tych nie znam).

Plus Visatatex-u jest taki, że można tam się umówić na długi odsłuch. Sprzet zostanie włączony wcześniej celem wygrzania. Wypożyczanie sprzętu do domu natomiast nie wchodzi w grę w przeciwieństwie do Combitu.

Nie wiem natomiast jak jest z negocjacją rabatów, bo to pewno też interesuje : ).

Jest też nowy sklep HI-FI przy przejściu świdnickim. Tam chwalenie Rotel-a jest wskazane!

Wszystkie 3 sklepy mają sale odsłuchowe.

Pozdrawiam i życzę owocnych odsłuchów

...na rogu widoku (czy jak ktoś woli kołoświdnickiej) byłem tesotwałem VA hadyn / Trangle titusy i comety / bw 602 s3 - zadna kolumna mi nie podpasowała jedynie triangle comety (troche rozjaśnione) ale za mało bassu (chyba lpeiej zagra to z lampa ktorej nie mam) - w visatex byłem dosłwnie kilka minut (pociąg miałem nie bawem) ale na stronie niestety nie moge znaleźść ofert co jest na sklepie (chyba trzeba bedzie dzownić) - MM "nie dla idiotow" mnie nie interesuje (drogo i nie ma tego co szukam) - dzieki za odpowiedz napewno skorzystam z adresow przy najblizszej okazji - a może pochawlicie się swoim sprzęcikiem i doswidczeniem co warto wziąść pod uwage do pokoju 17m ze skosnym dachem - muzyka różna od jazzu reggae muzyke elektroniczną po klasyczną a grać ma jak triangle comet tylko że z bassem VA hadyn (wzm. NAD C320 bee - cd stary w przyszlości wymiana)

a co do rabatów w visatex to nie ma szans - jak byłem to rozmawialem (niczego nie słuchałem) o NAD c320 bee - cena visatex to 1500 zł i ani złotowki mniej (o rabatach mozna zapomnieć) ja swojego dorwałem za 1300 (oczywiście nowy) - miałem propozycje od sprzedającego kolumienek nie pamietam jakich dużo taniej bo aż, z 300- na 2000 (z kawałkiem) ale słyżyły one jakiś czas na testach więc można powiedzieć że kolumna z drugiej ręki (o rabat cięzko - argumentacja była mniej wiecej taka o ile dobrze pamiętam "kupić to jedno, trzeba to jeszcze podłączyć ustawić dobrać odpowiednie kable itd" - czyżby sprzedawca chciał każdemu klientowi ustawić sprzęt w domu i dobrać kabelki? - może i tak, ale nie sądze aby sprzedawca zawoził sprzęt 150 km od worcławia) - ale przyznać musze, że obsługa miła i porozmawiać, dostać kilka wskazowek w tym sklepie można (ja kiedyś sie zagadałem spoźniłem sie na pociag:-) )

• 2 lata później...

dzieki wielkie

az strach sie bac,poczytalem i sie zastanawiam czy brac ze soba swoja muze bo jak nie przypasuje sperzdawcy ;-)

mimo wszystko odwiedze witason i salon w ktorym nielubia Rotela,raz sie zyje,gdzies musze posluchac tych wzmakow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.