Skocz do zawartości
IGNORED

pytanko co kupić:)

ars

Rekomendowane odpowiedzi

byłem sobie w sklepie i zamierzałek kupic zestaw kody ex6 bo ktos mówił mi ze są całkiem dobre (posiadam amplitunerek yamaha 650 i zamierzałem wydac na nagłosnienie za cały zestaw z subem jakieś 3600). Lecz sprzedawaca powiedział mi ze mam nie kupowac kody lecz cos lepszego bo szkoda takiego dobrego ampli na takie głośniki. polecił mi zato dali concept cały zestaw czyli 6,1 center i suba oraz wharfedale diamond kino 9,5.

Moje pytanko drodzy koledzy wiedzacy naten temat owiele wiecej niz ja bzmi czy te głosniki które tutaj wymieniłem czyli dali i wharfedale sa dobre i warte wydania na nie 3600. Moze polecicie cos lepszego waszym zdaniem cos sprawdzonego juz przez Was w tej samej cenie?? Z góry dzieki za odpowiedź:)

https://www.audiostereo.pl/topic/14587-pytanko-co-kupi%C4%87/

aha chciałem jeszcze dodać ze zestawik taki potrzebny jest mi tez do nagłośnienia małych imprez domowych lecz powinno to zagrac dosyć głośno:)( podłaczam jeszcze do amplitunera mikser z gramofonami) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.