Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel Jamo Flat 2X2,5mm a ...

evil

Rekomendowane odpowiedzi

za 9zł to jest 225-651 i on u mnie faktycznie tez sie nie sprawdził, ale podtsawowa wersja 225 (5zł/mb) jest bardzo przyzwoita, ale jak zastosowałem ta płaską plecionke jantzena to było i jest jeszcze lepiej jak dla mnie i mojego systemu.

Czarno zielony? To byc może siarczek miedzi? Zrobiło mi się tak dawno temu kiedy lutowałem kwasem zamiast kalafonią. Ale to był jakis tani technokabel i bardzo gruby.

Trzeba było mocno grzać lutownica żeby złapało. Ciemnienie i matowienie transparentnej izolacji to w takich kablach normalne.

Na poczatku mialem zwykly jamo. Nastepnie postanowilem zrobic sobie lepiej i kupilem jamo flata no i okzalo sie ze jest lepiej ale tylko w basie aczkolwiet twierdze iz wtedy byl mniej kontrolowany niz w zwyklym jamo i troche sie rozlewal. Ale ktos polecil mi Cordiala no to sobie kupilem bo tez nie drogi. I tu kicha. Nawet porownywalem go ze zwyklym kabelkiem z marketu - zadnej roznicy wiec nie rozumiem waszego piania na temat tego kabelka. A co do jamo to zrobilem tak. Poniewaz mam mozliwosc podlaczenia bi wire to flat jest srednioniskim a zwykly na wysokich - mowie wam rewelka. Aha tylko nigdy odwrotnie - koszmar. Super szczegoly bez zadnego piasku u gory, a bas stal sie nagle kontrolowany i schodzi laaaaadnie do dolu. A i jeszcze jedna rzecz zauwazylem. Podlaczenie bi wire niezaleznie jakimi kablami poszerza scene az mnie zatkalo jak uslyszalem roznice. Pzdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.