Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o radę Yamaha 740

feldt23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Jestem laikiem jeżeli chodzi o sprzęt, mam możliwość zakupu 8 miesięcznej yamahy 740 oraz jako dodatek głośniki marki tonsil: 2x altus 150, 2x satelity, subwoofer aktywny altus 80 watt, subwoofer pasywny do satelit

za cały zestaw miłbym zpłacic 1700 zł głośniki są z 1999r roku stan wizualny bdb mało używane, sub jest z 2002 roku również żatko używany.

Proszę o radę czy za tą kaske to się opłaca.

Z góry wielkie dzięki

Pozdrawiam Arek

https://www.audiostereo.pl/topic/14798-prosz%C4%99-o-rad%C4%99-yamaha-740/

Yamaha może być, natomiast te Tonsile mocno będą odstawały jakością, typem brzmienia, wyglądem.... tak na całej linii. Proponuję kupić samą Yamahe, jesli można. Czy mnie się wydaje czy pytanie zostało zadane w złym dziale? Nie powinno być w KD? Jak organizujesz huczne balangi to Altusy do tego(tylko) się nadają... A po co wtedy amplituner, lepiej im do pary kupić jakąś diorę?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.