Skocz do zawartości
IGNORED

Denon dht-s514 vs dht s516 vs Polk signa s2 vs....

l.brzozowski91

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. 

Stoję przed zakupem soundbara pod telewizor i liczę że któryś z was pomoże mi wybrać. 

Ze względu na ograniczone miejsce na subwoofer (w półce RTV) wybór mój padł na dwa modele firmy Denon, i jeden Polk Audio (było jeszcze kilka innych ale wydawały się mało atrakcyjne) 

1. Denon dht-s514 

2. Denon dht-s516

3. Polk Audio Signa s2

Ceny Denonów różnią się dość znacząco. Więc czy warto przepłacać te kilka stówek do s516?

Czy ten port IR blaster w Denonie pozwoli mi na sterowanie pilotem od telewizora Samsung? 

Czy coś się stanie jak położę subwoofer na bok? 

A może ktoś poleci zupełnie inny soundbar W systemie 2.1? 

(Pokój niecałe 30m², odległość od telewizora 2m, soundbar wisiałby na ścianie pod telewizorem, subwoofer w pozycji leżącej ze względu na rozmiar półki RTV szerokość 40cm wysokość 23cm głębokość 38cm, używany do filmów i muzyki.) 

Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.