Skocz do zawartości
IGNORED

Obeznani w tunerach pomozcie z wyborem?

misiowiec

Rekomendowane odpowiedzi

-> men1k

A tu masz "wyższego" Technicsa ST-9600 ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) To zależy, ile chcesz pieniędzy na tuner wydać... A negocjacje ceny są w każdym przypadku wskazane ;-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ja mam jeszcze mozliwosc kupić tuner yamaha tx-340 za 260zł od reki bo gosciu mieszkasz u mie w miescie, ale to chyba troche dużo co nie ? i mam możliwość kupić też takiego analogowego starocia tx-300

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i mam pytanie bardzo znacząca bedzie ruznica w dzięku pomiedzy takim starym tx-300 analogowym, a tx-340/tx-470 cyfrowym ?

Ukryta Zawartość

Ta analogowa Yamaha nie wygląda na dobry tuner. Analogowe tunery tunery, które dobrze nie wyglądają z reguły tez dobrze nie graja. Jak od każdej zasady są wyjątki, na przykład Naim Nat 1 nie wygląda nawet na tuner analogowy, a chciałbym go mieć, tylko mnie nie stać. Generalnie jednak się sprawdza. To prawdopodobnie niski model tunera z czasów ich schyłku, który kojarzył się także z drastycznymi cięciami kosztów i spadkiem jakości.

-> Kwas(...)

ALe ta Yamaha świeci na zielono, a nie na niebiesko ;-D Na zdjęciach jest po prostu niewłączona... W wątku o tunerach Yamahy obok też o nią ktoś pytał... :-)

• 2 tygodnie później...

No, możesz zajrzeć tutaj, żeby sie przekonać, że jedynka u Technicsa nie oznaczała modelu najlepszego ale wprost odwrotnie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Wszystko oczywiście zależy od tego ile gotów jesteś wydać na tuner ale nawet w cenie do 100 złotych znajdziesz znacznie ciekawsze propozycje.

Ukryta Zawartość

Dzięki:) raczej nie spodziewałem sie cudów, jestem początkujacy, chciałbym mieć jakiś ładny i w miarę dobrze grajacy tuner do słuchania "trójki" :) A jak na biednego studenta przystało obserwuje tylko te najbardziej budżetowe konstrukcje( tak żeby razem z przesyłką 100 zł nie przekroczyć) wiec mam na oku na allegro NADa , jest jeszcze jeden cyfrowy technics ST-S7 i ładny NIKKO. jeśli ktos ma jakieś sugestie to chętnie przyjme...:) pozdrawiam!

noi kupilem Yamahe TX 550 zl i w sumie nawet mi sie calkiem podoba dobrze ze nie napalilem sie na ta 470 , to jednak o klase wyzszy tunerek i pasuje do wzmaka , ale odbior nie jest az tak cudowny jak myslalem na niektorych radiach ale to pewnie wina sygnalu , zato niektore radyjka graja swietnie , narazie z kabla TV jeszcze nie rpobowalem z samej anteny.

>misiowiec

tylko z anteny zewnętrznej i bez wzmacniacza

z kablówki to marna jakość.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.