Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jest sens czekać na obniżkę cen?

darek2

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na w miarę przystępną cenę i dobre parametry zamierzam w najbliższym miesiącu zakupić projektor BENQ 5120 ale obiło mi się o uszy ,że do lipca sprzęt RTV ma stanieć 50 % i tu tkwi moje pytanie czy wstrzymać się i jeszcze poczekać czy to też jest kolejna plotka,dodam że w mojej mieścinie mogą mi ten projektor ściągnąć za ok.4400 zł,allegro raczej odpada bo chcę go wziąść na 10 rat.Z góry dzięki za pomoc.

Ten Benq raczej nie stanieje zbyt wiele, bo jego cena jest podobna jak na zachodzie w odróżnieniu do np. panasa, infocusa, sanyo,hitachi, różnica bierze się głównie z rózej wysokości podatków

Można go u nas kupić taniej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Problemem tego projektorka jest to iż nie obsługuje pełnej rozdzielczości w palu, tylko w ntsc, w związku z powyższym będziemy nieco stratni (480 ntsc-576 pal)brakuje 96 lini, ale co do jakości obrazu to będzie z pewnością żyleta.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co do tej obniżki to ja słyszałem że w okolicach czerwca :-P, cóż ja mam zamiar wymienić TV na coś lepszego i stwierdziłem że poczekam, cóż nawet jeśli ceny nie spadną to od kasy którą mam zamiar przeznaczyc na tv narośnie troche odsetek., nic nie trace a może ta obniżka naprawde będzie miała miejsce ( czego pragnę z całego serca :-P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.