Skocz do zawartości
IGNORED

Revox PR 99 MK 3

Kuba_piramida

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!! Stałem się posiadaczem magnetofonu Revox

Czy magnetofon ten moze pracować spokojnie w pozycji pionowej?? Ponieważ dowiedziałem sie kiedys że te magnetofony pracują tylko na leżąco, lub w lekkim skosie. A ja mam juz zbyt mało miejsca zeby go postawic w innej pozycji niż pionowo. Nie dojdzie z tego pwodu do zadnego uszkodzenia wnętrzności?

Posiadam do niego oryginalną zaślepke na spód. Czy to wystarczy??

To wszystko Pozdrawiam!!

https://www.audiostereo.pl/topic/15254-revox-pr-99-mk-3/

Niestety 99ka musi pracować na leżąco lub z mx.pochyleniem ok35 st względem poziomu...inaczej gł.oś przesówu taśmy bedzie rajbowac góra/dół!

ale można to przeskoczyc lekko tuningując wysokośc zaczopowania osi..w razie czego dam tobie namiar na speca [z Warszawy]w tym zakresie.[Na priva].

https://www.audiostereo.pl/topic/15254-revox-pr-99-mk-3/#findComment-254600

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.