Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki do CREATIVE MuVo TX ?

rafalpd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam od niedawna odtarzacz taki jak w tytule.

W komplecie byly sluchawki takie jak na zdjeciu.

Nie znam sie zbytnio na tych sprawach, ale dzwiek z tych sluchawek jest szczerze mowiac niezbyt fajny (a moze sam player jest taki kiepski?) Postanowilem je wymienic. Nie mam olbrzymich wymagan i chcial bym wydac okolo 80zl.

Podobno Sennheiser mx300 sa calkiem spoko w niskim przedziale cenowym. Czy ktos moze prownywal te firmowe sluchawki creativa a mx300? Oplaca mi sie takia zamiana? A moze macie inne sugestie? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam.

[obrazekLUKASZ-258762_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/15473-sluchawki-do-creative-muvo-tx/

Słuchałem Muvo na originalnych słuchawkach Creativa i powiem ze nie jest najgorzej (mialem doczynienia z duzo gorszymi playerami) Chociaz mialem wrazenie ze "kreatif" słabą jakośc dzwieku nadrabiał podbijajac tony, szczegolnie niskie.

Z Sennheiserow slyszalem tylko mx550 i imo sa bardzo naturalne i graja raczej rowno. Mx500 podobno jeszcze naturalniej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.