Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w wyborze SUBA

Wizzle

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wiem ze wielu z was jest posiadaczami przeroznych subow, a ja chcialbym kupic cos za 1000zl(moze byc z allegro, lub innych zrodel,moze byc nowy albo uzywany) i nie wiem co wybrac.

Myslalem nad KODA SW 1000 ale oczytalem sie troche na forum i jakby mi ochota odeszla, ale bylo tez troche o Sw100b i opinie raczej pozytywne wiec moze on. No zielonego pojecia nie mam zwlaszcza ze 1000zl to zabojcza kwota na subwoofer nie jest.

elfan moze jestes z Wawy to chetnie wpadlbym na odsluch tego Sw100b,podobno go masz?

a moze ktos ma jakies lepsze propozycje w tej cenie?

https://www.audiostereo.pl/topic/15557-pomoc-w-wyborze-suba/

Ja jestem w posiadaniu SW-952, kupiłem go do 702, jestem bardzo zadowolony, bas jest głęboki, nie rozwleczony, sporo czasu zajęło mi jego ustaienie w moim asymetrycznym pokoju ale efekty są więcej niż satysfakcjonujące. W "Powrocie Króla" robi mocne wrażenie :), sąsiedzi doceniają. W stereo nie jest nachalny przy odpowiednim ustawieniu odcięcia i głośności-jest jak dla mnie wyśmienicie. Cena 1250zł. Polecam posłuchać.

Skrzynia jest wielka utrudnia trochę ustawienie, no i kolor tylko srebrny więc może nie odpowiadać ja mam 702 w tym kolorze.

Polecam

Do kina GH ASW 10

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Do kina ale i bardzo przyzwoicie w stereo

Tannoy SUB 10

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Może być także bardzo solidny M-Audio

Ukryta Zawartość

Lekko powyżej 1000PLN dostępny jest Grand High ASW 12 z 30 centymetrowym niskotonowym i 150 watowym wzmacniaczem

pozdrowienia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

polecił bym subwoofer firmy KLH model GFX-550. Wspaniale brzmi i jeszcze ma fajne podświetlane na niebiesko nóżki. Posiada moc 125 wat. Jak słucham muzyki na 2/3 jego możliwości to cała okolica razem ze mną, a szklanki piętro niżej chodzą pl szawkach. Gdy schodze do piwnicy i dotykam ściany to odczówale są drgania. Najlepsze jest to jak sie siedzi w pokoju to czuć jak bass rusza ubraniem w włosami a żołądek lata po całym brzuchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.