Skocz do zawartości
IGNORED

laser do SONY 559es

kiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Hehe, troche pozno na odpowiedz, ale wczesniej nie zagladalem na forum.

Laser ten kupilem (wlasnie do 559ES) w serwisie Sony w Sosnowcu. Czas realizacji 3 dni (paczka szla z Wiednia) a koszt ok. 350zl. Po zalozeniu wszystko z mety gra jak trzeba, zadnych regulacji itp. Zaklada sie i dziala :-)

Pozdrawiam

Krzysztof Modliński

Zanim trafilem do serwisu w Sosnowcu obdzwonilem kilka innych punktow autoryzowanych. We wszystkich twierdzili, ze to stary model i nie ma do niego czesci. W Sosnowcu gosc w ciagu zaledwie 15 sekund poinformowal mnie, ze optyka jest w magazynie w Wiedniu i czy ma sciagac bo trasport potrwa 3 dni. Dlugo nie wierzylem, w to co slyszalem :-)))))) Wiec grunt to sie nie poddawac. Aha, przy odbiorze optyki uprzejmy pan zapytal sie czy maja mi zamontowac (no ale chcieli chyba jakies 150zl). Skapitulowalem i powiedzialem, ze sam to zwalcze. Wydrukowal mi wtedy fragment instrukcji serwisowej jak to zamontowac (mimo, ze nie byla ostatecznie potrzebna bo montaz byl prosty). Powodzenia

https://www.audiostereo.pl/topic/15562-laser-do-sony-559es/#findComment-482404

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja tu kupowalem laserek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/15562-laser-do-sony-559es/#findComment-482462

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.